Anneler o kadar moralim bozuk ki , elimden dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor.
10 gün once kontrole gittiğimde bebeğimin haftasına göre bir hafta geri de olduğu söylenmişti.
Bugün de kontrolüm vardı ve kendi doktorumun işi çıktığı için yerine başka bir doktor bakıyordu, o muayene etti beni.
Karnımı görür gormez, karnım çok küçük, 38 haftalık gibi durmuyor dedi. Daha sonra ultrasyonda baktı . Bebeğin 33 hafta ile uyumlu. Yani 5 hafta geriden geliyor. Gelişim geriliği var ve bu genetikte olabilir , herhangi bir sorundandan da kaynaklanıyor olabilir dedi. Ne gibi sorunlara yol açar diye sordum ,ani bebek ölümleri, bebekte hasar vb. Örnekler verdi ve o an ağlamalı için kendimi gerçekten zor tuttum.
Neyse acile yönlendirdi beni yatisini yapsınlar 10 günün kalmış zaten gözetim altında tutalım dedi . Yarın sabah o da tekrardan detaylı ultasryona gireceğim . Dua edin ne olur bebeğinde bir sağlık sorunu olmasın,zayıf olması önemli değil benim için yeterki başka bir sorunu olmasın, lütfen dualarınızi eksik etmeyin 😔😔