Evaveannesi Kızlar tam olarak kaçıncı haftada bebeğin hareketlerini hissettiniz…22haftadayım hissediyorum ama çok net değil doktor hersey normal dedi ama yine de korkuyorum🙈
esrabcn Evaveannesi ben 19. Haftada hissettim canım şuanda da hissediyorum ama çok net değil tabi ara ara
Tugbabayir Evaveannesi ben de 21+3um benim de düzenli degil hareketleri hatta korkuyorum arada niye oynamıyor diye
Mrv3dmr Evaveannesi 20.haftamda hissettim canım. 22.haftada bazen hissediyordum bazen hissetmiyordum belli belirsizdi. 24-25.haftada hareketleri güçlendi:)
Beray99 Evaveannesi 15. Haftada hissetmeye başladım minik minik şuan 21. Haftamdayım aşırı derecede hareket hissediyorum çoğu zaman durmuyor bile yerinde
Evaveannesi esrabcn evet ara ara bende hissediyorum düzenli olmaması beni korkutuyor sadece ama sanırım normal bir süreç bizimki ilk gebelik için🙏
Evaveannesi Tugbabayir benimde aynı düzenli değil doktor normal ilk genelik için bu dedi ama yine de acaba bir anormallik mi var diye aklımdan geçirmeden edemiyorum