Esarikay Yasemin_58 son haftalarda oldu bnm ve ne yazık ki kaldı. 37 de başladı 38+6 da doğum yaptım ama yetti o kısa süre catlaklara😂
Deniz1985 Ilk gebeligimde hic catlamadim 12. Haftadan itibaren cok duzenli lierac kullandim simdi 2. Hamileligim 24.haftadayim uine 12 haftadan itibaren lierac kullaniuorum insallah yine catlamam
Merph İki hafta önce doktora gittim doktora sordum göbeğim de kırmızı nokta gibi lekeler çıktı dedim çatlayacaksın dedi bana 😭düzenli kullandığım bir krem var ama şuanda çatlama gözükmüyor inşallah en az çatlakla 🤲🏻
Sevgigursoy Merph benimde karnımda küçük sivilce tarzı kırmızılar vardı ama geçti ve çatlamadım şuan 34 haftalığım inşallah çatlamam , arada bebek yapı kullanıyorum sadece
As-li-93 32 haftalık hamileyim sadece banyodan banyoya nemlendirici krem sürüyorum ve bol su içiyorum çok şükür ki şimdiye kadar hiç çatlağım olmadı İnşallah bundan sonrada olmaz
Rabia123 Lierac kullandım genetikte annemde hiç çatlama Yok ama 28.haftamda çatlamaya başladığımı fark ettim şuan 33teyiz☺️Napalım sağlık olsun .
Burcusngr Benim de 36 haftam bitti bir haftadır kaşıntı vardı bir baktım çatlamış 4-5 çizgi gördüm 😔 bio oil de kullandım lierac da ama olacağı varsa oluyormuş
Sancakk Haftamdayım tesadüfen dalın bebek yaği aldım arkasında ki yazıyı okumamla duş sonrası düzenli kullanmam bir oldu hiç çatlağım yok cok şükür bundan sonra da olmaz 🌸
figen_35_45 Arkadaşlar lierac demişsiniz krem jel serum var hangisini almalıyım yardımcı olurmusunuz lütfen