Sefo76 Slm arkadaslar 21 haftalik ayrintili ultrasyonda tek arter tek ven sorunu cikti ama bebek gayet saglikli herseyi tam cok sukur bu durumu yasayanlar varmi nasil besleniyorsunuz
Greyy90 Sefo76 bizde öyleyiz canım ayrıntılıda çıkmıştı çok şükür herhangi bir organında gelişim ekskliği kalpte böbrekte problem falan yoktu tek sorun beslenme yetersizliği olur demişlerdi maşallah kızım hep önde gitti ona rağmen kilosu şu an 37. Haftamız herşey yolunda bekliyoruz sağlıcakla 🤲🏻
Greyy90 Sefo76 beslenme olarak estra bi çaba sarf etmedim bilindik şeyler yumurta balık ceviz süt yoğurt yeşillik sebze falan
Mkylz Sefo76bende de aynı durum var beslenmede farklı bişey yapmıyprum, bebeğimin kilosu normalmiş. Kafanıza takmayın lütfen 🙏
Wonderanne Sefo76 bizde tek arter tek ven değil de rahme giden sol damarda direnç çıktı o da beslenme ve gelişme geriliği yapıyormuş ama Allahtan sağ damar sağlıklı ve plesenta sağda bu yeterli demişti doktorum 30+5 olduk ne ilaç kullandım ne bir şey sadece daha iyi besleniyorum günde iki yumurta mutlaka yiyorum süt yoğurt peynir ceviz badem iyi geliyor tahin pekmez pekmez-portakal suyu karışımı bulgur irmik muz kivi kaşar bebeğe iyi geliyor taze meyve ve sebze et ve ürünleri süt ve ürünleri bebek için gerekli beslenmene dikkat et yani gidasiz kalma bir sorun çıkmaz insaAllah
Sefo76 Greyy90 allah razi olsun bende dikkat etmeye basladim sit yumurta ceviz findik badem muz kuru koftede aldiriyormus kilo bebege onlari tuketmeye calisiyorum cok agladim cok uzuldum allahim saglikli bo sekilde kucagimiza alalim insallah sizinki sonuna gelmis masallah
Greyy90 Sefo76 anlayabiliyorum canım bizde duyduğumuzda ki bir problem yok demesine rağmen perinatoloji çok kötü olmuştuk ama her ultrasona gidiş gelişte kilosunu normal görünce çok şükür dedim sağlıkla kavuşuruz inşallah bebişlerimize 🤲🏻
Sefo76 Mkylz tesekkur ederim ilk duyunca ister istemez taktim ama simdibrahatim cok şükür iyi olacak hersey allahin izniyle
2kizanasi Benim ayrıntıda da çıkmıştı tek arter tek ven, gelişim geriliği yapabilir beslenme sorunu olabilir vs dendi ama kızım hep haftasından önde çıkıyor 39da yakaladı haftasını. Özel bişey de yapmadım :)
Cucu2015 Sefo76 ben yaşamadım ama sekiz yıl önce amcamın eşinde vardı aynı durum. Gayet sağlıklı 3.5 kg bir bebek dünyaya getirdi. Hatta kendisi sigara da içiyordu maalesef. Sizin de gelişimi iyiymiş maşallah. İçinizi ferah tutun bir şey olsa söylerdi doktor zaten. Sağlıkla kucağınıza alın
Atmacau Bende de var maalesef 34. Haftada 2170 gramdı 6 gün geriden geliyor demişti doktorum bakalım 37. Haftamda yani perşembe komtrolümüz var öğrenicem doğum şeklini falan söyleyecek. Sağlıklı olsun da zayıf doğsun çok önemli değil doğunca nasıl olsa kilo alır bebekler 🙏
Yesim122 Atmacau benim ilk gebeligmdede ayni problem vardi geriden geliyodu karin cevresi ve sonuc 35+5 gunlukken acil sezeryana alindim 2100 gr dogdu oglum ama cok sukur hic bir sikintimiz olmadi ertesi gun ciktik hastaneden. Insallah sizdede sikinti olmaz sag salim alirsiniz kucaginiza 🤗
Ipeku Sefo76 bendede cikti canm aynisi. Suan 30 haftalgim sukur bisey yok ama her kontrole giderken bebegm kilo aldimi acaba diye dusunuyorm
Atmacau Yesim122 36+4 le hala sıkıntı yok Rabbım herkesin evladını kucagına sağ salim versin. Doktoruma çok güveniyorum. Bence 38-39 arası gelicek benim kızım
Yesim122 Atmacau benim oglumun kilo alimi durmustu ve hareketleri cok yavaslamisti o yuzden erken almak zorunda kaldi. Rabbim kimseye yasatmasin cok korktuk kuvoze falan alirlar nefes alisverisinde problem olur diye ama cok sukur hic birini yasamadik🙂