Merhabalara güzel anneler bende artık hikayemi paylaşmak istedim sizlerle gelelim hikayemize
29 nisan Çarşamba günü hastaneye son kontrolüme gittim 40+5 günlük olmuştum ne sancı ne su ne nişan gelmesi hiç bişey olmadan gittim hastaneye doktorum muayene etti ve 2 cm acılman var ama artık 41 haftalık olmussun seni salmıyorum ve yatışını yapalım dedi tamam dedim yatışımı yaptık virüsten dolayı direk doğumhaneye aldılar önce ebe muayene etti normal doğuma çok uygunsun bana yardım edersen yapabiliriz dedi zaten normal doğum bekliyordum ama ne korku ne heyecan hiç bişey yok neyse gel gelelim üstümü cıkartım önlük getirdiler giydim onu once nst ye girdim sancı cıkmadı ardından ebe pilates topunda birkac hareket gosterdi kalça hareketleri 2 saat topun üstünde oturdum ve tekrardan kontrol etti 4 cm olmuş dedi ve suyumu patlattı işte oraya kadar herşey çok güzeldi suyum geldikten sonra kendi sancılarım başladı ilklerde yavaş yavaş başlayan sancıları gittikçe çok arttı artık dayanılmaz bi hal aldı ebeye artık dayanamıyorum ne oturtabiliyorum ne yatabiliyorum ne yürüye biliyorum sancıdan neyse tekrardan çatala yattım ve 8 cm acılmam olmuş artık kalkmıyoruz kübra bebeğin gelmeye başlamış dedi 😧 beni aldı korktu nasıl yapacam diye düşünüyordum hemen eşimi aradılar doğum başladı 15 dk doğar kapıya gelin zile baslayın bekleyin dedi sonra doktorum geldi ve doğumum başladı 3 ıkınmada bebeğim geldi onu gördüm herşey bitti kocaman gözleriyle👀 Bana bakıyordu 16:40 güzel kızım ecem doğdu 20 dk benim dikişlerim sürdü suan 21 günlük olduk rabbime şükürler olsun ikimizde çok iyiyiz rabbim doğumunu bekleyen herkese kolaylık versin biraz uzun oldu kısa tutacam demiştim 😁😁 ama olmadı hakkınızı helal edin😘🙈