Bus0672 Kızlar 25+1 haftadayım bugün bebek hareketleri çok sert canım acıtıyor resmen otururken alt tarafa vuruyor mu ne yapıyorsa resmen sıçradım normal mi aceba
Enguzelhediym Bus0672 bizde 27 haftalık aşağı aşağı vuruyor baya da acıtıyo yani rahatsız da ediyo minicik boyuyla 😄 korkulacak birşey olduğunu sanmıyorum
Alydemir Bus0672 bende 24 haftalığım kasıklarıma vuruyor neden o kadar aşqğıda normal mi bende onu bilmiyorum
Sebi9590 Bus0672 ay aynen en alta vuruyo sert bi sekilde …bende yerinde dyildi bebek o yuzden korkuyorum acaba yinemi yerinde diyil diye..vurmayinca neden vurmuyo..vurunca da canim aciyo diyorum 😀
Bus0672 Unsalin_Annesi resmen irkildim ya oturduğum yerde bide bugün çok aşırı oldu anlamadım korktum valla
Unsalin_Annesi Bus0672 canım hareketli bebekten korkma maşallah hep hareketli olsun e büyüyorlar kuvvetleniyor bizim minikler normal şeyler bunlar daha ileriki haftaları var şuan yerleri darlaşmadı o yüzden rahat hareket ediyorlar ilerisi var bide bunun 😂
Bus0672 Enguzelhediym öyle böyle rahatsız etmiyor hemde şimdi böyleyse ileri haftalar düşünemiyorum 🙄
Enguzelhediym Bus0672 bence ileri haftalar daha sakin olur yani ben öyle düşünüyorum. Çünkü şuan hem kendi küçük alanı büyük hemde ellerini ayaklarını kesfediyormus 🥰🥰🥰 ama büyüdükçe alan küçülecek ve böyle içerde savaş koparamicaklar bence 😊😄
aysenursah Aynen öyle Allah diyip irkiliyorum bazen çok sert vuruyor minik yavrum😅 ama her hareketi şükür sebebi normal yani 25+2deyim