Ozget Enguzelhediym valla ben açıkçası bilmedigim biyerden alacagima 200 TL fazla olsun bilinen biryerden alayim dedim.. gayette begendim uyku seti bile yumusacik…
Ozget 3 4 yasa kadar doye biliyorum. Ve ayrica daha sonra bu modeller cocuk odasinda kanepe koltuk olarak kullanilabiliyormus… en azindsn bi marka guvencesi oluyor.. bilmedigin bi siteden memnun kalmadiginda iadesi degisimi cok zor olur bence..
Yakamoz__gul Enguzelhediym ben genelde Internet alışverişini daha bilindik sayfalardan yapıyorum. Anne yani besigimi de Hepsiburada dan 600 liraya aldım daha kullanmadik ama açıp inceledik gayet güzeldi.
Emirsedda Enguzelhediym görmemiştim canım benm beğişim geldi bugun kurdular çok sevdim kalitesi falan bebek arabasınıda burdan alıcm inşallah 🐣
Deleted5544 prensprensesannesi__ yatagı asırı asırı kaliteli değil tabi ama iş görür, uyku seti gayet kaliteli ☺️
Dilantpz Enguzelhediym bu beşikten değil ama sepet beşik aldım bu siteden güvenilir canım göründüğü gibi geldi 👍🏼
Nrgl_cntrk Enguzelhediym Baby Bee Doğal Anne Yanı Beşik Krem 60 × 120 cm hepsiburadadan al canım bence fiyatı da gayet uygun diğer yerlere göre bende burdan almayı düşünüyorum
Enguzelhediym Nrgl_cntrk Hepsiburada sayfasından hiç alışveriş yapmamıştım açıkçası ama baya yapan varmış . Sanırım ordan almak daha mantıklı
Nrgl_cntrk Enguzelhediym evet canım şuan bende oradan almayı düşünüyorum biz daha önce de ordan çok alışveriş yaptık bir sorun yaşamadık çok şükür. Bebek için değildi ama kendimiz için veya ev için aldığım şeylerde problem çıkmadı yani
Deleted5544 prensprensesannesi__ 3-4 günde geldi ama ben ocak ayında aldım. suan kargolar cok yogun daha geç gelir muhtemelen yastık yorgan cibinlik yan korumalıkları ve çarşafı var