UraSsmom Hduygu Ben emziği avent aldım canım çok da memnunum. Denediğim bir diğer marka nuk, ama onu oğlum sakız gibi Çiğniyo ağzında memnun kalamadık
Bebek1 UraSsmom Emzigi hemen mi verdiniz bebeğinize ne zaman verdiniz ben daha doğum yapmadım da benn de avent emzik aldım
Adelnilaslan Purelove46 görüntüsü benimde çok hoşuma gidiyor awent aldım ikili olandan ama ondan da alırım bende 😌
-Defnee- Bebeğimin cinsiyetini henüz öğrenememişken kıza da erkeğe de gider diye ilk aldığım emziği buydu ☺️ Doğumumuza henüz 1 ay var inşallah sağlıkla emeriz 🌸 0-6 olandan aldım aşırı yumuşak ve anne memesine yakın gibi geldi bana.
Cinarinannesi_ Ben bibs aldim kaucuk dogal oldugu icin o icime sindi bir de cok hafif ve anne memesine cok yakin bir sekli oldugu icin bebek daha kolay tutuyormus ☺️🙏🏻
UraSsmom Bebek1 Hemen veremedim Malesef Küvözde kaldı oğlum 8 gün. 9. Gün verdim ama ☺️ Küvözde kalmasaydı da hemen verecektim
Hduygu Rhm_akbay ben araştırdığıma göre kötü diyende var iyi diyende. Ama dışarıda bebeği oyalaması amacıyla verilmesi iyi gibi anladım ben. Diğer türlü anne çok zor durumda kalıyomuş. Onun için vermeyi düşünüyorum tabi tutarsa.