Bugün 24+1deyim herzamanki gibi kalktım kahvaltımı yaptım evin tozlanmıstı detaylı temizlik yaptım merdivenleri vilada yaptım balkonu sildm Havada sıcaktı öylesine yoruldumki eve geldim duş aldım uzandım belim agrıyodu temizlik yapmaktan normaldir dedim Sonra idrarara sıkıştım wc gideyim dedim gittim lavaboya tuvalet kagıdıyla kurulayayım dedin baktım kırmıxı kan bi kaç damla peçetede öyle korktum kayınvalideme haber verdim hemen cünkü ilk defa kanamam oldu hamileligim boyunca Daha önceden düşük tehlikem vardı igne progestan kullanmıştım neyse kayınvalideme söyledim dedi cok yoruldun dinlen yorma kendini tamm dedim uzandım aradan kontrol ediyorum hep peçeteyle bişy yok gelmiyo kan neyse 1 saat gectikten sonra tekrar idrara sıkıştım kalkıp lavaboya gittim tuvalate cıktım tekrar kurulayayım dedim bu sefer gecen geldiginden daha fazla kan geldi fazla gelince cok korktm aglamaya basladım bebegime bişymi olacak korkusu sardı ilk hamileligim dört gözle bekliyorum yavrumu rabbim sen koru dedim kayınvalidemi cagırdım dedi hastaneye gidelim normalde hep özele gidiyorum bu sefer devlete acile gittim acilden giriş yapıldı attan muayne ettiler Sonra üsten baktılar bişy yok deyip gönderdiler ne bi ilaç ne doğru düzgün bi acıklamam ne biçim insanlar var rabbim merhametlisine denk getirsin dedim madem bişy yok niye kanama var demediler bişy insanı köpek gibi azarlayıp gönderiyolar öyle korkuyorum kanamam olur diye rabbime emanet yavrum duanızı eksik etmeyin allah herkesi saglıkla sıhatle kurtarsın inşallah 🤲😞