Ozgresra Merhaba arkadaşlar 20+0 günlük ikiz bebeklerime gebeyim birisi 20+6 370gram Diğeri 19+4 294 gram ağırlığında bu fark sizce normal mi? Gelişim için
AysaRuzgar Ozgresra yeğenlerim ikiz. Doğduklarında biri 3.400 gr diğeri 2.200 gr dı. Doğduktan sonra arayı çok çabuk kapattı zayıf olan. Şimdi 12 yaşındalar aralarında bi fark yok.
Aysenurr25 İkizler diye aynı olmak zorunda değiller genelde farklı olur zaten 😀 doktor bir şey demedi mi
Ozgresra Aysenurr25 bi sıkıntı yok normal dedi ama ben kuruntu yaptım ultrason bilgilerini okurken birde 2 hafta önce gitmiştim aralarında 2 gün fark vardı şimdi aradaki fark açılmış korktum
Aysenurr25 Ozgresra o hep değişiyor ya benim ilk geriden gidiyordu şimdi ilerden gidiyor şuan erken olduğu için ama ikizler hep aynı kiloda boyda doğmuyor çokta fark yok aralarında 😀
Aysenurr25 Ozgresra ben 21+1 im ikiz değil benim ama ebeyim ben de genelde ikizler bir olmuyor ondan öyle dedim🙂
Ozgresra AysaRuzgar evet benimde kuzenimin ikizleri oldu doğduklarında aralarında baya fark vardı şimdi kapandı 🙏🏼😌
Nurcihan34 Bende ıkizlere hamileyim biri bir hafta önde gidiyo kuruntu yapılacak bisey yok canm :) tabi takip edilmesi lazım fazla açılmaması gerek şimdilik iyi gıdıyorsun sıkma canını hıc
YagmrK Ozgresra çift yumurta ikizleri birbirine pek benzemez ve cinsiyetleri farklı olabilir tek yumurta ikizleri cinsiyetler aynı olur birbirlerine çok benzerler. Ama ikisinde de kilo boy oranları farklı olabilir aynı gitmez yani her bebek farklıdır
Ozgresra YagmrK bu haftaya kadar biri kız biri erkek gözüküyor du bugün kesin ikiside erkek dedi doktorum