Merveninmiskokulusu Kızlar 12 binlik klima kullananlar hangi markalardan memnunsunuz İzmir’de sıcak şehirde yaşıyorum ona göre 😅
Ececem Merveninmiskokulusu baymak kullanıyorum. İzmirdeyim bende. Çok çok çok az yakıyor ve çok memnunum. Yazın gece gündüz açık olur ve 60 lira falan etkiliyor faturayı
Merveninmiskokulusu Prenses39 iklimsa baymak ve arçelik bunlar arasında bakıyoruz bizde canım ama insanın kafası karışıyor
Merveninmiskokulusu ulkuZehra Kaç m2 alana kadar etki ediyor canım birde bizim en üst kat çatı var ama yine de sıcak oluyor 😚
ulkuZehra Merveninmiskokulusu Bizde en üst kattayiz cati var 4 bir yani acik günes eksik olmuyor kişın bizim pencereler fazla sağlam olmadgi icin cok isitmadi ama yinede kotu degil güclü yani inverter az yakandan tavsiye ederim kaç mtre onu bilmiyorum valla Ama cok buyuk salonum yok orta
Merveninmiskokulusu Ececem Baymak bu kadar tasarruflu mu canım bende gece gündüz çalıştırcam muhtemelen
Merveninmiskokulusu ulkuZehra benim evde aynı canım ama camlarım falan iyi panjurum da var ısıtmaya çok kullanmam soğutmaya daha çok kullancam doğalgaz var kış için canım bende baymak almaya karar verdim