CananAkdag bilaloguzunannesi Aaa canım hayırlı olsun çok sevşndim allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin neden erken doğurdun yani kendisi mi gelmek istedi senşn 1 hazirandı
bilaloguzunannesi CananAkdag amin insAllah evet kendisi gelmeyi istedi sabah kanama oldu geldim hemen doğumhaneye alındım çok şükür herşey yolunda darısı sizlere 🤗💙
bilaloguzunannesi Birkucukprens çok güzel geçti korkmaya hiç gerek yok 🤗😊 Rabbim sağlıkla vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşAllah
Sumru bilaloguzunannesi hayırlı olsun rabbim sağlıkla büyümeyi,büyütmeyi nasip etsin.. darısı biizim başımıza inşallah dua edin bizlere :)
Merryy bilaloguzunannesi hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün sezeryan mı oldun benimde 27 Mayıs günüm ama heran olabilir dedi doktorum pek ayakta durma dedi 🥰
poyrazsmom_ bilaloguzunannesi gözün aydın canım sende aldın kuzunu kucağına taze anne 😍 Rabbim hayırlı sağlıklı bir ömür nasip etsin🌹 geçmiş olsun artık anneliğin tadını çıkar darısı bize 🤩
Muzeyyencan1 Şimdi senin çocuğun 3 ay sonra 1 yaşına mı girecek ? Bizim bebeğimize kimse takmadı moralim çok bozuk
zumra2020 bilaloguzunannesi yaaa aramızda 1 gün var diye konusmustuk geldi demek sabırsız bebegin 🤭 gozun aydın canım Allah analı babali büyütsün inşallah 🤲😇💖
bilaloguzunannesi zumra2020 teşekkür ederim amin aynen valla geldi çikolatalı bayram şekerimiz oldu çok şükür 😍❤💙 darısı sizlere olsun insAllah