Merhaba hamisler sonunda bende doğurdum ve bitti 40 +4dogum yaptım artık ne zaman gelecek diye bekliyordum oldu sonunda 16 mayıs günü cumartesi günü uyandım biraz tuhaftım kasiklarim agriyor du sanki kendi kendime dedim bugün lü yarinli doguracam galiba dedim kalktım baştan aşağı evi temizledim saat 3 tu sancı belimden kasiklarima doğru girmeye başladı saat 9 akadar çektim sürekli yürüdüm comeldim ve esime artık hastaneye gidelım dedim yolda suyum geldi ve gittiğimde 3cm olmuş 10 dk sonra 5 cm beni doğum haneye aldılar 10.buçuktan 12 bucuga sancı çektim o arada yine yürüdüm dusa girdim rahatlatiyo ve ebe baktı doğum başlamış dedi 3 ikimmamda doğdu kızım ve ggece1re
Doğru doğurdum ve dikislrim yapamadilar ameliyatta girdim belden uyuşturup diktiler beni biraz marifettiler çünkü çok akıntı olduğu için vajina dokusunu kaybetmis ve bebek yırtmış dedi pek inanmadim cocuk 2 750 doğdu yine de sukur bugün 4 günüm çok rahatım hic uyuyamadım gündüzleri o geceleri zor biraz uzun oldu hakkınızı helâl edin rabbim sağ sağlim sizinkileride kucağına almayı nasip etsin 🥰♥️🤰🧿