Gokcetutkun Kızlar çok tuhaf karşılanabilir belki ama 32 . Haftamdayım canım oldukça fazla çimento koklamak ,beton kokusu tarzı şeyler istiyor başına gelen var mı 🤤
Deletedmom192 Gokcetutkun 😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣 gülüyorum diye başıma geliyormuş 😁😁ama çok komik ne yapayım Allah iyiliğinizi versin güldürdünüz beni
Tatlisannedilekk Gokcetutkun bildiğim kadarıyla böyle çimento toprak kağıt yeme gibi aşermeler vitamin eksikliğinden kaynaklanıyormuş
Aybuk66 Benimde kzimin sampuani var unibaby sampuan kokusu koklmak istiyorum rutubet kokusu boyle ilginc geliyo tuaf bende anlayamadim
Gokcetutkun musti28 iyi cesaret vallahi bende beri inşaat bulsam atıcam kendimi içine doya doya koklamak istiyorum 😂🤷🏼♀️
musti28 Gokcetutkun gece uyuyamıyordum hiç ya gözümü kapatıyorum sanki yıllardır onunla besleniyormuşum. Gibi toprak tadı ağzımda göğsün falan şişti ağrıdı o derece bende doktoruma anlattım güldü ye biraz dedi yedim valla pişman değilim 😂
Dilos1645 Gokcetutkun hamile kalmadan önce adetime bir hafta kala hamile gibi herşey canım çekerdi mormalde milletin canı cikolata ister benim hersey isterdi herkes hamileliğini düsünemiyoruz derlerdi 27 haftalıgım daha bi kez olaun aşermedim ya 😀😀ama birinin elinde çubuk kraker bile görsem özeniyorum buda kötü oldu 😂
begumseker Gokcetutkun annem bana hamileyken toprak yemiş canı çok istemiş:) demir eksikliğinden heralde.. sizin de o tarz bişeyiniz olabilir😅😅
Beril006 Gokcetutkun benim de çok isterdi canım hatta o ara yeni yapılan binalara gidiyordum eşimle çimento kokusu için 🙈
Beril006 Gokcetutkun sonuç olarak da kansız çıktım kanım baya düşükmüş belki senin de öyle bişey vardır