Minnak_annesi34 Deletedmom192 anladım da gerek yok yani onlar alsin sana baksınlar 😉 Ekler al.orayada herkes yesin birer parca 😁
Yarim_Kilo_Kiyma Deletedmom192 Canım Ananecim’i Annecim diye okumakta ısrar etti 😂 neyse sonunda abim duruma el atınca olay çözüldü . Çok mutlu olmuşlardı ama güzel süpriz oldu 🤗
Deletedmom192 Yarim_Kilo_Kiyma kadın direk kendi çocuklarından bekliyor 😂😂 çocuğunun çocuğuna sıra gelmemiş o yüzden
sirdaass Deletedmom192 yalan söyle demiyorum ki sakın da demiyorum zaten sorduklarında söylersin ama ekstra söylemek için de bişeylerin yapılması bana saçma geliyor bebek cinsiyet partisi gibi diş bugday partisi gibi anlamsız tabi bu benım fikrim
Deletedmom192 sirdaass cinsiyet partisi bana göre tercih meselesi benim amacım yukarıda da belirttiğim gibi bu haberi verirken öyle yada böyle haberleri olucak bu insanların bu haberi bebeğimin sadakası niyetiyle birşeyin ikramı ile vermek istedim sadece
Minnak_annesi34 Deletedmom192 hayırlı olsun canım sağlıcakla al kucağına o kadar tatlı bir duygu ki 😄😄