Sengulylmzr Canlarımm biz 30 haftadayız kaçıncı haftadan itibaren aylık kontrolleriniz 2 haftada bire düştü acaba🤗🤰
NihalDemirciakr Sengulylmzr canım ben 9.ay da haftada bir gitmeye başladım 8.aya kadar ayda bir gittim hep 😊
FhrySrc Sengulylmzr 32-36 arası diye biliyorum tabi doktordan doktora da değişiyor devlette 32den sonra her hafta çağırmaya başladı beni mesela risk falan olmamasına rağmen
Sengulylmzr NihalDemirciakr FhrySrc bende en son 2 nisanda gittim genel kontrol oldu bir daha mayısın ilk haftasına randevu alacağım da acaba sonra 2 haftada bir i alsam diye düşündüm yoksa doktorumdan mı beklemeliyim 🙇♀️🙄🤗
FhrySrc Sengulylmzr siz normal aralığınıza göre alın yine randevunuzu bence yani özel bi durumunuz bi şikayetiniz falan yoksa tabi. doktorunuz illa ki size söyleyecektir bir dahaki sefere daha erken gelmeniz gerekirse
NihalDemirciakr Sengulylmzr eğer riskli bi durum yoksa doktorun şu kadar zaman sonra görüşelim der diye umuyorum. Benim doktorum bidaha bir ay sonra görüşelim bi hafta sonra görüşelim diye belirtiyor her gittiğimde ona göre randevu alıyorum 😊