Damlaaa35 Kizlar ozele gidiyordum fakat butcemizi sarsmaya basladigi icin birakmak zorunda kaldik ve su an devlet hastanesinde dogum yapacagim gibi gozukuyor ve normal dogum icin korkuyorum devlette yapmaya yardim edin cok farklar var mi arada
Neslihankk Damlaaa35 Elbette fark var kuzum bende ilk gebeligimde hem özele gittim doğumu maddi sıkıntıdan dolay istanbul küçükçekmece kanuni sultan süleyman e.a.h de yaptım rezalet bi hastane bazı devlet hastaneleri gerçekten ıyiymis 10 haftalık gebeyim özeller gercekten cok pahalı yeni açılcak olan Basaksehir şehir hastanesini dusunuyorum bende kuzum hangi ildesin?
baloglu1 Damlaaa35 hayat hastanesine gidebiliyorsan eger oraya git orasının ücreti biraz daha uygun diğer hastanelere göre devlet hastanesinde doğum gerçekten zor Allah yardımcın olsun
Deryac Damlaaa35 ilk oğluma devlette yaptım ikinci oğlumu özelde ama devletten saha memnun kaldım paranla rezil oluyorsun başka bişe değil hele bide normal yapacaksan hiç gerek yok özele zaten kendin doğuruyorsun
Tugbakmsl Damlaaa35 yani söyle söylim iyi hastaneler var ama çok bağırıyorlar o sancıyla bağırdıkca sana yükleniyorlar özelde öyle değildir diye tahmin ediyorum sezeeyan çok önemli olmayabilir ama normal kötü gördüm ve özelde yapıcam Allah izin verirse
Degisken Gidebilseniz urla devlet izmirin en iyisi aslında anne bebek dostu hastane. Ama uzak derseniz mecbur buca. Özel olursa ucuz olsun derseniz Hayat 2000 lira.