Gamzeallak Ben gneo ferro kullaniyorum suan baslarda folbiol sonra detakti simdide gneo ferro kullanıyorum siz ne zaman biraktiniz ya da hala kullaniyor musunuz ben 31 haftalik hamileyim
Melegimveben Gamzeallak 12. hafta bıraktım sıvı kan ilaçları var ondan kullanmaya başladım içinde folik asitte var
Nuranaliayaz1 Gamzeallak ilk 3 ay folik asit kullandım 12.haftadan sonra ocean mummy omega3 ve D vitamini kullandım 20. haftadan sonrada bunlara ilave olarak demir ilacı kullanıyorum
Smrk Ben 12+5 teyim doktorum doğum yapana kadar kullanacaksın dedi. Bende ilk başta folbiol kullanıyordum doktorum imom omegayı önerdi
Esraumit Ben hamile kalmadan aldım suanda 5 haftalık hamileyim ne zaman bırakacagıma doktorum karar verecek
SelinUzun Tedaviye başladığımda folbiol kullanmaya başladım. 12. Haftamda decavitle devam etmeye başladım. Her doktorun tedavisi farklı oluyo bi arkadaşım yeni hamile doktor hiç folikasit vermedi ona omega3 kullanıyo.
bilges Gamzeallak 12 haftalık olunca bıraktırdı doktorum yeterli gelmez artık dedı decavıte gectım 18.haftam da kan ilacı ve magnezyuma başladım canım ☺