Suleyigit Bugün hastaneye gittim 31+5 gunlugum bebeğin kilosu 1650 kilo dedi doktor bana çok az geldi doktor normal dedi sizce nasıl bi söyleyin nasıl kilo aldirabilirim bebeğime 😣😣
Denizkaplan Suleyigit canm benmde bebegım 1hafta gerıden gelıyordu muzu hıc sevmem ama yedım cevız sut hergun yumurta haslaması sabah kalkınca ıkı kasık pekmez bugun gıttım hastanye tam gunu gunune cıktı ultrason da
YelizDurmus Suleyigit Benim 28+3 te 1370 gramdı şimdi 31+3 üm haftaya kontrolüm var her bebeğin kilosu gelişimi bir değil beslenmene iyi bak allah kucağına almayı nasip etsin 🎈
Wonderanne Suleyigit ceviz badem fındık yumurta tahin pekmez pekmez-portakal suyu karışımı bulgur irmik muz süt ve ürünleri et ve ürünleri meyve ve sebzeler bebeğe kilo yapan şeyler ama bence kilosu iyi gibi yani
Sydanr Suleyigit doktorunuz anormal dese anlarım ama normal demiş neden üzdünüz ki kendinizi ? Sağlıklı olsun yeter bu kadar önemli mi kilo? ☺️
Suleyigit Sydanr aşkım ya kuzenim 32. Haftada 2.200 gramdi bebesinin kilosu ondan dolayi şey ettim ne biliyim önemli değil ama taktım kafaya
Aybarsnannesi Bende 30haftalık 4gün önce kontrol vardı 1650gramdı normal canım kilosu sen stressiz yemene dikkat et inşallah bebek daha iyi alır
Deletedmom378 Suleyigit Canım biz 30+1 olduk. Dün kontrolüm vardı gittim kızım 1500 kg olmuş bende az buldum ama Dr normal dedi. Sağlıcakla kucağımıza alalım insallah. 🤷🥰
Suleyigit Deletedmom378 benim doktorda normal buldu herseyi gayet iyi dedi ama işte anne yüreği dayanmiyor
Mervemia6 Suleyigit kendi bebeğinle asla başkasının bebeğini kıyaslama her bebek gelişimi farklıdır canım böyle kıyaslayarak sadece kendini üzersin o da yalandan yere bebeği ve kendini strese sokma annesi sağlık olsun öncelikle ☺️
Busimss Suleyigit genetik faktörlerde etkileyebiliyor ama hemen şey yapma çokta zayıf değil bence. 30+6 da 1700 grdı benim oğlum da 33.haftada gidicez bir daha
Suleyigit Fatma_08 maşallah kuzum ama valla bilemedim küçük geldi benim gözüme ama doktor normal dedi
gamzecansel Suleyigit benim dündü randevum 32+0 haftalık 1993 gram dedi ama sizinki de çok düşük değil normal bence
Aslalby Suleyigit benimde aynı o şekil çıktı bana da doktor normal dedi bende az buldum kendi kendime