gl12cn34 merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun şunu bil yalnız değilsin bu sorunları yaşayan çok kişi var zamanında araştırmalar bu kadar aktif değildi çok düşük yaşanıyordu sonunda Rabbim nasip ediyordu
Ben sana tüp bebek yap yapma diyemem maddi gücün varsa 1 kere deneyedebilirsin tabi ben çok yorulmuştum düşüklerden ve elimdeki altınları bozup yaptım borca girmedim sonuç sağlıklı embriyolar oldu ama bana transfer edildikten sonra ilerlemedi ben komple maddi manevi peşini bırAktım Rabbime sığındım normal denemeyi gözü aldım çünkü 13-14 kromozom sorunu çok ağır engelli hasta bebek demekti ve buda en en fazla karnında 3 ay ilerler denildi sağlıklı gelirsede hayırlısı ile ilerler doğar dedi bi genetik doktoru bana bende o cesaretle normal denedim şimdi 1,5 yaşında sağlıklı bi kızım var ( eşim gibi taşıyıcımı bilmiyorum test yaptırmadım ) şuanda da yine 5 aylık hamileyim çok şükür buda güzel ilerliyor Rabbim nasip etti bin şükür hiç umudunu kaybetme Rabbimden iste cesaretin varsa dene derim yoksa ve maddi gücün de varsa tüp bebekte deneyebilirsin tabi bunun kararı tamamen sende bitiyor birde ben türbe ziyareti yaptım Diyarbakır’da bi türbeye gitmiştim kurandan da bi ayet var her gün onu okudum