Gokcin Hayırlı geceler canlar .1 ay sonra gel kan uyusmazligi iğnesi yapıcaz dedi.igneyi nerden yapıyorlar yaptırıp sonrasında ağrısı vs olan oldumu ,örneğin tetenoz aşısı gibi. Ayrıca daha sonra başka birsey isteniyormu.❤
MerveDursun Gokcin hayırlı geceler canım ben kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldum erken vuruldum kanamam olduğu için kalçadan vuruldum ve öyle çok ağırısı olmadı otururken illa sızısı oldu ama normal iğne gibi korkulcak hiç bişeyi yok ağrısı sızısı olmadı şükür ☺
Sareninannesi94 Gokcin bende 28.haftada kan uyusmazligi ignesi oldum kalcadan yapiliyo zaten ve hic bi sekilde bi agrim olmadi diger ignelerden hic bi farki yok yani 😊
Bernadoruk Gokcin canım ben 27 haftada oldum kalçamdan azcık uzandım çıktım hafif bi yanma hissi oluyo başka bişe yok
Gokcin MerveDursun ya cok merak ediyordum kuzum tesekkurler🙏😙 şimdi nasılsın iyisin insaallah🙏❤ banada dedi ama çok şükür kanamam felan olmadi canım.
bambumsu MerveDursun Merhabalar bişey sorcaktım. Daha iğne için haftam gelmedi fakat burada konuştuktan sonrada biraz araştırdım. İğnelerin birkaç çeşidi varmış. Kontrol tarihime daha var ama merak ettim. Bu iğne çeşitleri arasından senin bünyene göre olanını mı, kan grubuna göre olanını mı yoksa aciliyet veya o anki sağlık durumuna olanını mı veriyor doktor? Bir bilgin var mıydı bu konuda?
Bannesi MerveDursun Cnm korkulacak bi iğne değil zaten kalçadan oluyosun. Ben önceki düşüğümde olmuştum iğneği ve bu gebeliğimde erken haftalarda kanamam olduğu içinde olmuştum😊
MerveDursun Gokcin Gokcin iyiyim canım Allah'a şükür sağol sorduğun için 😊 Bide canım daha öncede konusu açılmıştı iğneyi 300e alan olmuş bedavaya alan olmuş ben doktor rapor çıkarmıştı 45 tl ye aldım aklında bulunsun doktorun yönlendirmezse buna dikkat edersin ☺
Esrelf Gokcin canım tetanos aşısı gibi değil kesinlikle. İğne yapılırken nOrmal bir ağrı hissediyorsun , yakan bir ilaç değil , anlık sadece. İlacı dışardan alırsanız soğuk zincir ilaç dikkat edin , çabuk bozulur.
Gokcin MerveDursun bunu dediğin iyi oldu kuzum bende hastaneden vuruyorlar sanıyordum bide igneyide mi bize aldırıyorlar garip ya valla
sultanservetozmn Kızlar bende haftaya çarşamba gidicem uyuşmazlık iğnesi için ama hemen yapmıyorlar sana önce indirect compact die bi test yapıyorlarmış kan alıp o testin sonucuna göre yapıcaz iğneyi dediler bana🤔
bambumsu sultanservetozmn iyi geceleer 👋🏻 Canim ozele mi gidiyosun devlete mi ? Banada doktorum kanaman olursa k.dogum olan herhangi bir acile gidip igne yaptir 72 saat icinde demisti. Onun disinda yaptirmana gerek yok demisti. Bebegin kan grubu belli olmadigi icin kanama disinda müdahale iyi degil dedi ama bilemedim valla simdi 🤔
Gokcin sultanservetozmn bana o testi yaptılar canım negatif yazıyor çalışıyor sonuç yerinde de bi sıkıntı yok dedi ama 28 haftada iğneni yazalım dedi
ggzmkrcc sultanservetozmn evet bende o testi yaptırdım negatif çıktığı için kanamam vs de olmadığı için igneye gerek duymadı
Emineanltrk sultanservetozmn peki şey Canım mesela eşinle aranda kan uyuşmazlığı var kan gruplarından dolayı . O testi yaptıklarında normal çıkarsa nolcak yapmıcaklarmıymış ? Kan gruplarına göre uyuşmazlık olduğu halde 🙄 ben anlayamadım
sultanservetozmn bambumsu Can'ım Gazi üni.de doktorun özel muayenehanesi var Oray'a gidiyorum doktorum bana da kanaman olursa gel dedi ama ne olursa olsun 28.haftada bu testi yapıp ona göre iğne yapıcam dedi bilmiyorum sen yine de doktoruna bi sor istersen 🤔
bambumsu sultanservetozmn bende Gazide Deniz Hocadayim perinatologta 🤗 bi problem cikmaz insallah, daha o haftaya gelmedim bak bilmiyodum testin tum kan uyus. yapildigini, tesekkurler 🤗💞
Esrarinnnn Canım bizimde esimle kan uyusmazligi var 1 oglum var şuanda hamileyken igne olmama gerek olmadigini soyledi doktorum dogumdan 1 saat sonra yapariz dedi vede oyle oldu çok şükür çok sağlıklı bir bebeğim oldu şuanda 2.ye hamileyim bunada aynı şekilde dedi🙄 Acı veya ağrı olmuyor ama hic endişelenme sağlıcakla bebisine kavuşursun inşallah 🤗
Gokcin Esrarinnnn ya amin InşaALLAH canım cümlemiz sende sağ sağlim kucağına alırsın InşaALLAH MAŞAALLAH kuzum🙏❤🤗
Emineanltrk Esrarinnnn bebeğin kan grubu normal olursa yapılmıyor mu peki canım kan uyuşmazlığı olduğu halde normal çıkabiliyor mu ?
Esrelf Gokcin canım yanındaki buz aküsü ile veriyorlar. Vurulana kadar o buz aküsünü yanından alma. Birşey olmaz.