Merhaba kızlar çok kararsız kaldığım bir konuydu burda da cok fazla tartışılan sorulan bi konu ben muayeneye gidene kadar da emin değildim doktorumun fikrini sordum yediğimiz tatlılar kadar bi şeker içeriyor direk olarak bebeğe de geçen bi şey değil abartıyorlar sanki anne karnında bebeğe damar yolundan veriliyormuş gibi ama gizli şekilde seyreder ve farkedilmezse daha riskli sonuçlara sebep oluyor deyince yaptırmaya karar verdim önce aç karnına kan verdim sonra kutu içecek şeklinde verdikleri glikozu içtim tadı bana ağır gelmedi midemi de bulandırmadı açıkçası baş dönmem vs de olmadı birer saat arayla iki kere daha kan verdim 75mg yapıldı yükleme sonuçlarım da iyi çıktı yaptırmayıp acaba var mı diye korkmaktansa yaptırdım içim rahatladı ellerim ayaklarımda uyuşma ve ayaklarımda ödem vardı 12 kilo almıştım o yüzden tedirgindim ama çok şükür ki temiz çıktı bebeğimde sağlıklı 762 gr 31 cm olmuş 💜❤️merak eden sorusu olan varsa yanıtlayabilirim sizin bebeklerİn bu haftalarda boy kilo durumu nasıldı kızlar 😊