Nurhanipek Arkadaşlar 11+6 günlük hamileyim . 1 buçuk Haftadır neredyse hiç hamile olduğumu hissetmiyorum . Ne bel ağrısı ne kasık ağrısı hiç bişi yok . Sizce normal midir ? 😔 iki düşük yaptım ikisininde kalbi durdu korkuyorum acaba bişi m oldu diye .
Sehribann Nurhanipek kalbini ferah tut kotu dusunmemeye calis. Ben de 15+6dayim karbim azicik buyumese kendimde degisiklik hissetmeyecegim neredeyse. Arada sirada bel agrilar vs oluyor ama sabki normalde cok yorulmussunda olmus gibi. Doktoruma dedim bu normal mi hic bulantim ya da canimin cektigi bir sey yok cok siradan ger sey bir sorun var midir diye. Doktor da dua et ne guzel ilerliyor normal tabii bu durum denisti. Herkeste benzer etkiler gorunecek diye bir sey yok. Cok anormal seyler olmadigi muddetce normal.olarak degerlendir kendini canim. Sonucta herkesin hamileligi bireysel ve yasadiklari oznel. O yuzden strese sokma kendini. Ilk kalp sesini duyduysan ve krndine dikkat ediyorsan korkma.
Zeyzeyka Nurhanipek kasık ağrım sayılı oldu o da gaz sancısındanmış pırt yaptım geçti 😃 bel ağrısıda ilerleyen haftalarda çıktı o haftalarımda bi şey yoktu, iyiyi düşün kuzum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah ❤️ İçin rahat değilse bi bahane git hastaneye
isimsizbebek Nurhanipek bence normal bende de hiç ağrı olmadi görenler sen nasıl hamilesin diyordu son haftalarda oldu bel ağrısı falan o kadar bence şanslı hisset kendini
brcaky 30.haftadayım ben hala ağrı hissetmiyorum bence şanslısın😍 ama çok tedirgin olursan mutlaka kontrole git ya da sağlık ocağında kalp atışını dinle, kayıpların için çok üzüldüm Allah daha güzel günler yaşatsın inşallah🙏🏻
Nurhanipek brcaky ya çok sağolun içimi ferahlattınız işte insan hemen kötüyü aklına getiriryp 😢 dua bekleriz cumartesi inş kontrolüm var inanın vakit sanki geçmek bilmiyomuş gibi 🤦🏻♀️
Nurhanipek Sehribann sağolun inş bişicikler yokturda herşey normaldir . İnsanoğlu bazen nankör olabiliyoruz olsa niye var olmasa niye yok diyoruz elimde değil baya bi süreçten geçtim psikolojik olarak yıprandım bende panik oluştu elimde olmuyo 😢. Mübarek ayda dualarınızı beklerim
brcaky Nurhanipek canım benim herşey güzel olcak merak etme, sağlıkla gelcek bebeklerimiz kucağımıza.. sen kötüyü düşünme, stres yapma hiç evladın bırakmaz seni🙏🏻❤️
Nurhanipek Zeyzeyka dualarınızı bekleriz inş cumartesi günü için randevu aldım hayırlı haberlerle döneriz inş 🥰