Yakamoz__gul ANuryorulmaz valla doğruluk payını hiç bilmiyorum ama eşimin kuzeni biz nisanliyken yapmıştı bana tuttu oğlum olacak. Eltime de yapmış ilki kız ikinci erkek dedi onunda tuttu
Eylul00 ANuryorulmaz genelde çıkıyor diye biliyorum. Benim bir düşüğüm var şimdi oğluma hamileyim. Kız erkek kız erkek çıkmıştı 🙈 inşallah sağlıkla bebeklerimizi alırız kucağımıza. Hayalim hep 2 kızım 1 oğlum olmasıydı inşallah olur.
Caglanuroney ANuryorulmaz bende yaptım ilk kız çıkmıştı ama daha cinsiyet bilmiyorum annemlere denedik onların hep doğru çıkmıştı bakalım kısmet 😂
Merve_volkan Bana da yapmıştı bi tanıdığımız ilki kız ikinci erkek dedi üç dönmedi şimdi kızıma hamileym
Caglanuroney Merve_volkan benimde ilk kız sonra erkek çıktı 3. dönmedi benimde direk durdu bakalım cinsiyet belli değil daha ilk hamileliğim
Merve_volkan Milena20 kolyene alyansını geçiriyorlar avucunun üstünde sallıyorlar düz giderse yada dönerse tahmin ediyorlar ben ayan tam bilmiyorum dönerse kız mı erkek mi olduğunu yanlış bilgi vermeyeyim
Cerenn06 Milena20 Biz saç teli ile bakmıştık saç teline alyansı geçiriyoruz göbüşte yada sol bilekte uzatıp bekliyoruz kendisi harekete başlıyor olduğu yerde dönerse kız, ileri geri giderse erkek
Merve_volkan Caglanuroney hayırlısı olsun kız erkek hiç farketmez yavrularımızın tırnağına ihtiyacımız var hayırlı evlat olsunlar
Caglanuroney Merve_volkan öyle tabiki sağlıklı olsun kız erkek farketmez cinsiyet önemli değil hiç bı zaman
ANuryorulmaz Cerenn06 bana iple yaptılar sağ avucun içine besmele ile 3 kere açıp kapayıp elimi çekince yuvalar çizdi erkek dedi bakalım😊
ANuryorulmaz Mrv3dmr Bende da görümcem yaptı 12+3 daha cinsiyeti de merak ediyoruz herkez kız diyo ama yüzük falında erkek çıktı
Hanifeanli ANuryorulmaz bnde yapıyordum arkadasları ma bankada teyzem baktı İlk oglan snra kız snra yine oglum olacak dedı bakalım şimdi 11+4 gunluk gebeyim tutucak mı 😁😁😁
ANuryorulmaz Hanifeanli bana da 3 kere yaptılar erkek erkek kız dedi ama dediğin gibi hayırlısı 😁 İnşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder Rabbim ❤️