Smyra42 Miniik canım sen ovulasyon testini naptın yumurtlamayı gördün mü geçti mi günün merak ettim🤦♀️☺️
Miniik Smyra42 21 22 mayıs yumurtlama gördüm canım bugün de çatlama olmuş muhtemelen, burdan sonrası da rabbime kaldı nasip ederse olur 🙈
Smyra42 Miniik canım durumun nedir test falan yaptın mı daha adet gününe var ama 🤦♀️☺️Aynıyız ya merak ettim
Smyra42 Miniik heyecan yaptım şimdi😍Allahım inşallah kısmet eder bu ay yaaa hepimiz güzel haberler alırız
Miniik Smyra42 Ay inşaallah kuzu inşaallah kaybetmeyelim birbirimizi inşaallah güzel haberler alırız 🙈🙈
Miniik Smyra42 kuzu ben adetimin 13. Günü test yaptım pozitif çıktı doktora gittim değer 45 çıktı dün kan verdim 145 çıktı pazartesi tekrar gidicem bakalım keseyi görmek için bekliyorum 🙈 sen ne yaptın
Smyra42 Miniik yaaaaa çok mutlu oldum🥰❤️Ben gebelik yapmadım da bugün ovulasyon yaptım o da ikinci çizgi silik zaten bekliyom adetimin geçmesini .Senin için çok çok sevindim❤️İnşallah sağlıklı bi evladın olur hayırlısıyla🥰
Miniik Smyra42 bende ovülasyon yaptım koyulaşmıştı arkadaşıma attım oda dedi ki test yap yüreklendirdi beni yaptım çok şükür çıktı, inşaallah senin de vardır canım çok teşekkür ederim sende test yaparsan haber ver bana 🙈🌸❤️
Smyra42 Miniik ovulasyon nasıldı canım çok sabırsızım ama bekliyim diyorum😒keşke olsun haber ederim tabiki