Berfin_kycn Merhaba şanlıurfada oturan anneler 😍hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsunuz ve nstye kaçıncı haftada giriliyor acab kaç haftalıksınz 😍
emineserkan2020 Berfin_kycn Lotus hastanesini düşünüyorum Doğum için dr Kadir yamanı planlıyorum ya siz
Minigimvebiz Berfin_kycn metrolife gülnur hanıma gidiyorum doğumu da orda düşünüyorum 32 haftadan itibaren nst istiyor.
Ahsen_0663 Merhabalar 27+6 günlük academi dr. Halef aydına gidiyorum . Bi sıkıntı olmadığı sürece academi hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum. Siz kaç haftalıksınız ?
Ay-se-tufnk 37+3 olduk. Tuna akcal metrolife hastanesine gidiyorum doktor cok iyi ilgili tecrübeli baya 1 hazirandada orda yapcam dogunu insallah
Ayse_gul1 Ay-se-tufnk merabalar doğumu yaptınız inşallah. Umarım iyi geçmiştir. Tuna hanım nasıldı doğum sürecinde? Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Bir türlü içime sinmedi
Berfin_kycn Nil_ aa ben oraya bi kere tek gittm çok ilgiliydi aklımdan o geçiyordu doğum için iyi mi peki yani sigorta faydası oluyor mu doğum ücreti ne kadar
Ay-se-tufnk Berfin_kycn sezeryan olcam ben normal dogum 1500 sezeryann 2000 sordum fiyatları eşim askeri personel diye 1200 oluyor sezeryan bize. Sgk ya indirim var mi bilmiyorum onu sormaniz lazim illa indirim yapiyorlardir
Minigimvebiz Berfin_kycn hiç bilmiyorum ücreti daha sormadım Ay-se-tufnk arkadaş cevaplamis aynı hastaneye gidiyoruz😊 benim de eşim polis bize de indirim oluyor galiba aynı fiyat olur
Nil_ Ay-se-tufnk academiada mı bu fiyatlar sadece asker ve polislere mi indirim var öğretmenlere de var mı acaba 😊
Ay-se-tufnk Minigimvebiz yapiyorlar canim asker ve polis eslerine bize sezeryani 2000 den 1200 e indirdiler size normal dogumu 1000 e yada 900 e indirrlr %20 indirim yapiyorlr.
Asnb Merhaba canım ben 29+6yım urfadayım başta esra ünala gittim kadir yamanın kliniğinde ama pek içime sinmedi nedense sonra mehmet ağara gittm daha ilgili geldi bana💕