Angel2 Momnurse maşallah cinsiyetlerini kesin ne zaman ogrendiniz benim bi tanesi kız digeri kıza benziyor dendi ama erkekte olabilir gostermiyo dendi 23+5 suan biri 570 gram digeri 610 gram umarim iyidir
Momnurse Angel2 Benim doktorum 9.haftamda doktor tahmin etmişti sanki öyle diye.Ama sonrasında biri gösterse diğeri göstermiyordu kordon pozisyon 17.haftada kesinleşti baştaki tahmini doğru çıktı bi kız bi erkek😇
Angel2 Drydn detaylıya giremedim ben randevu bulamadim perinatoloji bölumunde takibim zaten doktorda sorun degil 3 haftada bi bizde detayli bakiyoruz dedi ama kesinlesmedi 😂
Angel2 Momnurse benim biri ilk kesin kız dediler sonra digeride kızamı benzio acaba ama goremedik dedi dünde perinatoloji doktoru goremedim gostermiyo erkekde olabilir dedi 😂
Momnurse Angel2 Hayırlısı olsun sağlıklı olsun canım öncelikle de kız olabilir mi sanki erkek olsaydı gösterirdi bayada olmuşsun 24 olmuşsun😇
Enesh Anurtrn20 Allah sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsin nasıl gidiyor hamileliğiniz cinsyetleri belli mi ben tek yumurta ikizlere hamileyim 20 hafta
Anurtrn20 Enesh amin canım inşallah evet ikisi de kız canım çok şükür şimdilik iyi ama transfüzyon riskimiz var maalesef. Allah bebişlerimize sağlık versin inşallah
Anurtrn20 Twinksmom önden mi gidiyorlar canım 20. Hafta için fazla kiloları 23 24te bu kilolarda oluyorlar genelde
Twinksmom Anurtrn20 Sanmam ileri değiller ama ben Türkiyede değilim geçen dosyada gördüm eğer öyleyse 24. Hafta ultrason sonucudur o dosya da arabada