Kubraeskubra Hangi sitelerden alışveriş yapıyosunuz bebişler için bebegen güvenilir mi bu konudaki tavsiyeleriniz nelerdir
Berfin_kycn Kubraeskubra instagramda bebeala bebemer_bebe bebecocukreyonu bebelimani prenses bebe ahenk bebe ilkim bebe bunlar hepsi güvenilir😍
Meriwa Kubraeskubra e bebekden 😄 genelde değişimi kolay olan firmalardan alıyorum elime ürün geçince baktım sorun var hemen mağazaya değiştrme imkanım oluyor diğer türlü güvenemiyorum dokunmadan pek almayanlardanım ben
Kubraeskubra Meriwa bnde öyleyim ama şu zamanda gidip dokunma gibi şansım yok malesef gözümü karartıp internet alışverişine güvenicem 😃
Meriwa Kubraeskubra valla gittim mecbur bebek arabası bakmak için maskemi taktım eldivenimi taktım 5 liraya da 5 al 4 öde zıbınlar buldum aldım 😄
UrasEgeninannesi Meriwa yarın doktor muayenesi sonrası eşimle bizde bebek için bişeyler bakmaya gidicez. Maslak e bebeğe yakın evim oraya gidecektik zaten bakmış olurum 😊 teşekkürler
Meriwa UrasEgeninannesi rica ederim canm benim Ağustos’ta doğum askılı kolsuz kısa kollu 0-3 arası aldım ben 4,99 fiyatları düz beyaz ama diğer aylarda var ayakaları kapalı donlar var onlar 9,99
Wonderanne Kubraeskubra ben bebegenden alışveriş yaptım memnun da kaldım ürünler istediğim gibi geldi