esmakgun Merhabalar 22 haftalık hamileyim rahmimde batma hissi yaşıyorum kısa süreli arada tekrarlıyor. Bu durumu yaşayan var mı acaba normal bir durum mu ?
esmakgun Sezensu teşekkür ediyorum evet 1 hafta önce muane olduğum için kan idrarima bakıldığı için ciddi birşey yoktur diye düşünüyorum dedim..
esmakgun sevbun-88 maalesef İstanbulda yasadigimdan doktorumun yoğunluğu sebebiyle ilestisime geçemedik ama çok şükür. gecen hafta muanede normal olduğu için ve kan idrar tahlilimede bakıldığı için normaldir cevabı geldi az önce ☺️
Pelin94 22+2yim canım geçen haftada benim başıma geldi ama yatıp dinlendim ayaklarımı sıcak tuttum çok şükür geçti doktora sordum normal rahim büyüyor dedi
esmakgun Pelin94 teşekkür ediyorum ♥️ bu arada sizinle aynı zamanda gebe sürecimiz ☺️ cinsiyetini ogrenbidiniz mı acaba
Selinayy Benimde oluyor genelde oturup veya yatıp ayaga kalkınca oluyor Dr normal dedi fazla ağrın olmadigi sürece
Ponciginannesi_ esmakgun Bebek büyüdüğü için oluyor. Ama iltihaptan da olabiliyor. Benimde o haftalar olmuştu fitil vermişti doktorum. Sende bir sor canım
esmakgun esmakgun iki Ponciginannesi_ çok teşekkür ediyorum 1 hafta önce kontrolüm.vardi herşey normaldi idrar kan hepsine bakıldı ondan burada sorma ihtiyacı duydum.. ☺️
Merve_fatih Yaa yanlış anlamayın da burda cevap bekleyecginize doktora gitsenize,ya da yazın Google a araştırın 😕 hamilelik çok kişisel bir şey herkeste aynı şey olmaz ki
esmakgun Merve_fatih Google araştırmak intihar gibi birşey 🙈 çok saçma sapan şeyler yazılabiliyor.. doktorumla iletişime geçemedik 2 gündür ondan yazmak istedim.
Merve_fatih esmakgun bilemiyorum canım,her sayfaya güven olmaz zaten de hastanelerin web sayfalarına bakabilirsin mesela 😇 en kötü ihtimalle de acile gidersin. İnşallah gerek kalmaz da🤲
koseoglu-elif33 esmakgun ben yaşadım bebek büyüdükçe oluyor öylr batmalar ağrılar şuan 25 haftalığım öyle bşy yaşamadm başka