Yanakiscoming Kızlar eşimle bebek arabası arayışı içindeyiz. Hem kaliteli olsun hem 2 bini pek geçmesin hemde bagaj da çok yer kaplamasın istiyoruz. Aynı zamanda travel sistemlere bakıyoruz. Öneriniz var mi alanlar yada almayı düşünenler ??
Meriwa Yanakiscoming ay gecen bende böyle yazdım uygun olsun travel olsun bagaja sığsın 2. Nci 3. Ncü çocuğu büyütsün sağlam olsun 😄 valla çevremde casual kullanan cok var 2 binlerde ama hesaplı olsun dersen e bebek de kendi ürünü var bin lira kalitesi bi tık daha düşük bi bak ben hala kararsızım bide jolie diye yanlış yazmadıysam adını ona da bak araştır canm bide yerinde git gör açılması kapanması gibi ve kraftın kendi sayfasında xlx model 3500 den 1900 düşmüştü rek renk siyah kırmızı ona da bak
DamlaNur29 Yanakiscoming baby care aldım canım türkiye üretimi netten aldık gitti gidiyor bakalım gelince denicem
Gzdnr2113__ Yanakiscoming casual vista baston tipi harika ve arabasının bagajı küçük veya toplu tasıma vs yürüyerek seyahat edenlere tavsiyemdir 👍
Tugrafatma Joie litetrax 4 aldık bugün geldi ben sevdim kolay katlanıyor sökmeden katlanabiliyor youtubedan video izleyin..