Gamzelimseyma Seyma-1410 Ben dramamine kullanmışım hiç iyi gelmedi doktoru değiştirip ilaç değiştirdim pulcet kullandım. Çokkk iyi geldi ama iyi gelmeseydi zoferde yazmıştı onu kullanacaktım. Zofer çok daha ağır bi ilaç... inşallah uzun sürmez☹
1prensesannesi Seyma-1410 yani medpamiti sabah alıyorum yoğun bulantim olduğu için dramamineyi akşama doğru bulantim oluyorsa alıyorum
civarzu Seyma-1410 metpamid benim hiç kesmedi,emedur verdi o da hiç iyi gelmedi. Zofer verdi , o iyi gelmişti.günde 1 tane içiyordum iyi hissediyordum . Yine de kusmalarım devam ediyordu ama diğerlerine göre daha iyi .
Seyma-1410 Gamzelimseyma gecmek bilmiyo canim 12.haftayi bitrdik yok ya gecmiyo bazen tahammul edemiyorum sinirden agliyorum
Gamzelimseyma Seyma-1410 bende 13. Haftadayım yani benim kusmalar azaldı günde 1-2 oluyor ama 6. Haftadan bu zamana gelene kadar abartısız her gün ağlıyordum çokkkk kötüydüm. Allahım şifa versin çok zor anlarım. Doktoruna danışıp bence başka ilaç kullan iyi gelmiyorsa
1prensesannesi Ben kullanıyorum tam kesmese de hafifletiyor bana bise dramamine verdi iki ilaç kullanıyorum canım
Seyma-1410 1prensesannesi bende o ilacı içince sadece istifra etmiyorum ama bulantı devam ediyo ve beni çileden cikariyo
Gamzelimseyma Seyma-1410 iyi değilsen mecburen kullanacaksın canım yapacak başka bir şey yok ki maalesef...
1prensesannesi Seyma-1410 inan bende öyleydim ilacı aldım rahatladım tabi aç durmamak lazım ben anneme gittim hazır yemek yedim kendime geldim. Şimdi evimdeyim ve çok korkuyorum yine bulantim baslicak diye 😵
1prensesannesi Seyma-1410 canım yemek yemedigin sürece çoğu ilaç faydasız sana yardım edebilecek biri varsa yakininda rica et bu zaman lar en zor dönem bende çekiyorum çok iyi anlıyorum seni inan evimi ikrah ettim kendi yaptığımi yiyemiyorum çocuğumu yediremiyorum çok zor
SeherTeymur Kesinlikle zofer öneriyorum brnim kadar kötü migde bulantısı çeken yoktur heralde günde en az 10 kere kusardım bu ilactan sonra normale döndü
Seyma-1410 1prensesannesi var kayinvalidem yapiyo şükürler olsun ki ama bu durumdan rahatsizim iyi olmak istiyorum
1prensesannesi Seyma-1410 8hafta 6gun ve ben daha hamile oldugumu öğrenmeden başladı bulantilar sonra arttı serum ilaç annem derman oldu bana
1prensesannesi Seyma-1410 ilk aylar böyle geçer ins 9ay sürmez canım ben kizimda 9 ay boyunca çıkardım
Eylul2018 Ben artık afedersiniz kan kusuyorum çok kötüyüm dramamine bana da iyi gelmedi Zofer daha iyi oda bi gün idare ediyor sabah yine aynı
Seyma-1410 Eylul2018 bende çok kan kustum çok ac gezdim midem bosaliyodu her defasında. Şu içsem cikariyodum
Seyma-1410 1prensesannesi bende serum aldım o biraz rahatlattı az kusuyorum ama geçsin artık bi yandanda 20 lik disim cikiyo hepsi birden geldi