Ranahes Selam kızlar, sizinde bebişleriniz durmadan hareket edıyorumu, bugün sabahtan beri tekmeliyor, karnımın bi tarafı bi iniyor bi yükseliyor bunlar normal şeyler olsa gerek ama insan korkuyor hicmi yorulmaz bu cocuk🤦🏻♀️
tazeanne_ Ranahes hiç korkma cnm oynamayınca daha kötü sabahtan beri oynaması için herseyi yapıyorum inan bu daha kötü 😕
Nurhayatymnli Ranahes benimki gunduz hic hareket etmez gece de uyumaz hep hareketli gunduz hareket etsin diye hep sol tarafimi dürtüyorum ayaklari o taraftaymis o zaman hareket ediyo anca😂
Arinna Ranahes Canım doğunca da aynı oluyorlar benimki de öyleydi. Birde ultrason da hangi hareketleri duruşu yapıyorsa aynı hareketler😂 mucize 🌹 hareketli bebek candır. Nörolojik muayene olduk. Hareketli olmadı çok güzel ağlaması çok güzel dedi
Ranahes Subuss6 evet canım hareket etmesı cok iyi ama bukadar cok tekmeler atınca da acaba bi sorunmu varda böyle tekmelıyor diye düşündürüyor beni
Ranahes Nurhayatymnli inan gündüzüm gecem yok diyebilirim gece uyanıyorum dürtüklüyor sağa dönüyorum sola dönüyorum durmuyo sanırım yaramaz bir bebek olacak
Ranahes Arinna evet yaramaz olacaklar belliki ya Doktorum da hareketli olması saglıklı olduğu anlamına gelir demişti ama bazen insan korkuyor🤣
Nurhayatymnli Ranahes valla nstye girmeye korkuyorum o yuzden surekli hemsire ac misin deyip duruyo bebek uyuyo biliyorum diyorum insani endiseye düşürüyor 😣
Ranahes tazeanne_ inşallah hareketlenir hemencecik annesi, gerçekten annelik mucize gibi birşey hareketsız olsa korkuyoruz cok hareketli olsa korkuyoruz😥
Eva41 Ranahes benimkide tam tersi tembel bir bebek uyumayı seven rahatına düşkün geceleri ben uyurum benimle beraber sabaha kadar uyur sesi çıkmaz yemekten sonra ayağını falan uzatır kolunu uzatır tek yaptığı hareketler bunlar ultrasona gittimizde bile en son içerde uyuyordu hiç rahatını bozmadı 😃