Merhaba kızlar 6 günlük anneyim şuan yanımda mis gibi uyuyan bi paşa var sana sonsuz şükürler olsun.😍 gel gelelim tecrubesizlik doğum hikayeme😀 nasıl diyeceksiniz evet sancılarım vardı ama ilk genelik olduğu için bilemedim kontrol amaclı gittiğim hastane de aynı gece dogurdum ☺️🥳 38 hafta da başka bi ilçeye kontrol amaçlı gittim nstye bağladılar ve sancılarım var 2 cm hemde hemen yatış verildi sancılar durunca suni sancıya karar verdik doktorum ben seni doğurmak istiyorum dedi bende kabul ettim o kadar iyi bi doktorki güvenim tavandı. Neyse suni sancıyla 5 santim oldu açılmam doktorda eşime giidp dinlenmesi yarın sabaha dogum yapacağını söylemiş nerden bilebilirdik ki 1 saat sonra doğurucağımı😀 sancılar yükseldikçe cok ağır oldu ve epidurala karar verdik yarım saat geçer geçmez tuvaletm gelmeye başladı bende diyorum ebeye tuvaletimi yapıcam diyor yap yap bez var ne de olsa o da bende düşünememiştik bebek oldugunu dedim ıkınıyorum gelmedi tuvaletm ebe bi baktı bebişşş😍😍 hemen çatala kaldırdılar ve 2 ıkınmada bebeğim kucağımdaydı. O kadar güzel bi anki rabbim herkese yaşatsın. Bu arada doğum yaptıgım hastane pandemi hastanesi ve devlet hastanesi allah herkesin karşına iyi insanlar cıkarsın doktorum bi melekti rabbim razı olsun . Cok sukur 🧿🤲👼🏻 Cok uzun oldu hakkınızı helal edin 🤲🤲🥳