Evet kızlar öncelikle hepinize rabbim Bu duyguyu nasip etsin inş🙏🏻 Ve artık buraya 9 günlük bir anne olarak hikayemi yazıyorum 🥳 hep evlenir evlenmez çocuk hemen düşünmüyorum düşüncesiyle giderken birden bire çocuğumun olma hissiyatı geldi ve şükür ki rabbim evlendikten 7 ay sonra nasip etti ama boş gebelik geçirdim ve hayırlısı buymuş dedik hiç anne olamıyacam diye diye düşünürken kürtaj olduktan 2 ay sonra damla’ma hamile kaldığımı öğrendim çok şükür kızım beni hiç yormadı ne kusma ne bulantı vs. Herşeyimiz çok iyiydi be kızlar gerçekten de boş gebelik geçirirken doktorum birde boş gebelik geçirmen iyi çünkü ondan sonra ki gebeliklerinde hiçbir sıkıntı çıkmaz dedi ve öle de oldu hiçbirşey çıkmadı çok şükür ve hep kız çocuk erken gelir diye diye 40+1 e geldik 😂😂 çatım dardı ve kontrol gittim direk sezeryana alındım kızlar gerçekten hiçbirşey hissetmiyorsunuz bende sadece mide bulantısı ve baş dönmeesi oldu oda hemen müdahale ettiler 12 Mayıs 13:35 de 3100 gr ile kızımı kucağıma aldım diğer gün kızımla taburcu olduk şükür 3 gün hemen ayağa kalktım sadece dikiş yerleriniz ağrıyor o kadar ve kızlar size bir tavsiyem her gün 1 bardak kimyonlu su kaynatın şekerde koyabilirsiniz bebek için gaz sorunu olmuyor ve süt çoğalıyor sormak istediğiniz varsa yanıtlarım hepinizi rabbbim bir sancıda kurtarsın burdan mezun olmak da varmış 😂😂
sabitler misiniz @adm @NaimeYilmaz