Cans 32-33 gibi hazırlamayı düşünüyorum . İçimden bir ses erken doğuracağımı söylüyor 🤷🏼♀️ Böyle bir riskim şu an için yok , tamamen içgüdüsel ☺ Hazırda duruversin ne çıkar 🙊
ElifSolmazYney 35e gircem bu hafta hazırladım çok şükür heran herşey olabilir hazır durmasında fayda var 🤗
Ilkannelik Bilgee ben 32. Haftamda herşeyi mi hazırladım..ufak tefek eksiklerimi de aldıkça bavuluna ekliyorum. Bence erken hazırlamak ta hiç bir sakınca yok çünkü ne nezaman nasıl oalcak bilinmez bir zman oluyor heleki son haftalara doğru 😉
Sonay Bilgee ben 28 haftalıkken başladım bitirdim sadece bez ıslak mendil ped ve ıslak pamuk kaldı onlarıda alcam günüm belli olduğu zaman. Şimdi iyiliğe erken başlamışım dedim şuan o kadar ağırlaştım ki yere eğilmek bile sorunken dışarı çıkıp alışveriş yapmak zor gelirdi bence erken başlamak en iyisi
Busraaras Bilgee belki daha öncesinde hazırlamam gerekti ama inan bende 35+3 te hazırladım yani daha 2 gün önce doktorumda 15 gün sonra doğumu beklicez dedi artık ne zaman gelirse sen hazırlıklı ol dedi bence ideal zamanda hazırladığımı düşünüyorum sende durumuna göre bak ne geç nede erken hazırlama derim 30 lara gelince hazırla ☺
Miniksehzadem Bilgee bence 36 ideal hatta 37 haftalikken. Ben öyle yaptım 36 da tamamdi. 39 olduk Kokcak valla🙊🙊🙊