Wonderanne Esea Allah yardımcın olsun ultrasona göre haftan büyük aslında sorun çıkmaz diye düşünüyorum Allah kurtarsın insaAllah sağ salim ikinizi de
Lacivertli_kelebek Esea O kadar erken değil günü gelmek üzere rabbim zamanında kucağına almayı nasip etsin bende erken doğum yaptm 29 haftalikken bide
Esraorhan Esea bende aynı haftalarda yum, bende de sancı çıktı ama 40 larda, doktorum normal artık olur dedi, telaş yapma İnş bişicikler olmaz 🤗
Lacivertli_kelebek Busradonmezus Suyum fazlaydı kuzum bide bebgim de başka sorunlar vardı 2 hafta yattım nts de 5 gün sancı çektim ertesi gün suyum patladi sezeryana alındım bebeğim yoğun bakımda gelmesini bekliyorum evimde 😔
Belmaaa Esea benim de 34 ve 35 te sancılar çıktı fazla ama açılma yok şükür doktor bir sorun yok dedi
Belmaaa Busimss yani evdeyken geceleri aşağı baskı yapıyor bazı sabahlar da karnım ağrır gibi oluyor ama bu sancı mı bilmiyorum. Nst sırasında hiç ağrım yoktu hemşire ısrarla soruyor bel ağrısı var mı filan yok dedim hiçbir şey yok gayet iyiydim
Zeynepeymensonmez Busimss ağrı olmadan hissetmeden de sancı çıkar canım.İlk oğlumda sancım çıkmıştı 31. Haftada ilaca başlatmıştı doktorum ama bişey hissetmiyordum
Busimss Belmaaa benim de hiç ağrım yok oğlum asagıya dönmüş durumda suanda ama arada nadir de olsa vajinal batma gibi birşey oluyor oda baskısından diye tahmin ediyorum. 32.haftalıgız suan 33 te başlayacak nst hayırlısıyla merak ediyorum da I yüzden sormak istedim. Bu bir kaç gündür bide karnım semsert ve oynadıkça canımı yakmaya basladı büyüdüğü icin normal sanırım
Belmaaa Busimss evet evet ben de korkuyordum 32 de başlamıştı o baskı ama çok normalmiş doktor artık hazırlanmaya başlıyor dedi korkmayın o baskılar hemen doğuma sebep olmuyor