Merhaba kızlar hamileliğimi öğrendiğimde 5 haftalıktım ve o günden beri burdayım. Herkesin doğum hikayesini okuyordum ve heyecanlanıyordum. 37.haftada çatı muayenem yapıldı ve doktorum hem çok basık hem de dar olduğu için normal doğum yapamayacağımı söyledi ve sezaryen için 20 Mayıs’ta gün aldık. 19 Mayıs gibi akşama doğru suyum geldi ve doktorla görüşüp nolur nolmaz diye eşyalarımı alıp çıktım ama pek ihtimal vermiyordum doğum olacağına çünkü çok fazla değildi gelen su. Her neyse tekrar muayene edildim ve doktorum akşam 21.00′de doğuma giriyoruz dedi bayağı şaşırdım çünkü her şey 1 saatte olup bitmişti. Her neyse sezaryen için hazırlandım belimden uyuşturdular aslında ağrılı bir iğne değil ama benim iğne fobim olduğu için kastım kendimi. Bacaklarınıza bir sıcaklık geliyor ve hiçbir şeyi hissetmiyorsunuz. Karnımın kesildiğini falan hiç hissetmedim, biraz midem bulandı onu da ilaç verdiler. Her neyse aradan birkaç dakika geçti ve doğdu bebeğim.. İnanılmaz güzel bir his ve onunla ilk temas o kadar güzel ve özel kitabini çok heyecan yapmışım tansiyon problemi yaşadık o da ayrı😂 Fotoğraflarımızı çekip bebeğimi götürdüler. Sezaryenden sonra ameliyathane soğuk olduğu için ilk 1 saat biraz titredim birkaç saat uyuşukluğum vardı sabaha karşı ilk yürüyüşümü yaptım. Herkeste aynı sıkıntı oldu mu bilmem ama ben gaz sancısı problemi yaşadım kızlar naptıysam gazımı çıkaramadım daha sonra bağırsaklarımı yumuşatması için bir serum verildi o daha da arttırdı sacımı daha sonra lavman yapıldı o sayede çıkarabildim. Şu an sadece ameliyat yerim ağrıyor ama çok şükür evimizdeyiz ve en önemlisi kızım sağlıklı. Hepinize hayırlı ve güzel doğumlar diliyorum hiçbir şey için üzülüp bebeğinize stres yaşattırmayın.. Unutmayın hiçbir şey bebeğinizden kıymetli değil🙏