yagmur91 Kızlar düşük başlayalı 29 gün oldu. Kanamam bitti bayadır. Ancak ara ara bir damla kahve akıntım geliyor. Normal mi?
12454 yagmur91 bende de o şekilde oldu canım kahverengi kahverengi 2 aya yakın akıntılar pıhtılar geldi
yagmur91 bebegim_28 düşük yaşarken gittim. Doktor kendi düşecek kadar küçük dedi. Düşmüş çoğu dedi. Üstünden regli geçince gel dedi.
Minikmucizemm19 Benimde 20 gun civarı kanamam olmuştu düşükten sonra. Doktora gidip parça kalmışmı kalmamış mı diye baktırsanız iyi olur
Seymass yagmur91 kalan pıhtılaşmış kan geliyor normal canım bu kanamanın durduğunu ve artık gelen kanın son kanlar olduğunu gösterir. Yinede kaç haftada düşük yaptın bilmiyorum ama içerde parça kalma ihtimaline karşı muayene olmalısın. Çok geçmiş olsun 🙏🏻
yagmur91 Seymass doktor düşük yaşarken baktı çoğunu düşürmüşsün kalan da kürtaj olmak için küçük parçalar kendi düşecek dedi. Üstüne regli ol gel muayeneye dedi.
bebegim_28 yagmur91 hee tamm bazen parça kalıyor içinde mutlaka kontrol ettir bende de çoğu düşmüştü parça kalmış dedi doktor kürtaj yaptı
12454 yagmur91 Şubat 2o düşük yaptım Martta yine birgünlük kahverengi pıhtılar geldi adet olamadım nisan 24de adet oldum çok şükür