4965berra Yarin doktorumla gorusmeye gidecegim ve acilmam hala olmamissa sezeryan icin gun alacagim 38 haftalik olduk sut vs icin sezeryanla ilgili bilgilendirir misiniz beni korkuyorum cok
yefeninannesi 4965berra benim ilk oğlum makat geliş olduğu için spinal sezeryan oldum sezaryen sonunda çok ağrım oldu ama akşamına gaeyt iyiydim yürümeye ve gaz çıkarmaya başladıktan sonra Sütüm de hemen geldi sezeryanda süt gelmez diye bişey yok şu an hamileyim inşallah rabbim ikincide de hemwn gelir
zeyzey95 4965berra sütün gelmezse sıcak suyla masaj yapmak çok iyi geliyormuş cevap bide bol bol su kayısı kompostosu iç. Sütün hemen gelmezse mama vermek zorunda kalırsan da internetten eds emzirme yöntemi diye araştır o şekilde ver mamayı meme reddi yaşamamış olursun hem de emdikçe sütün gelir
Glshhhh 4965berra kız bak şu kadar söyleyeyim arkadaşım sırf kendi zevkinden sezeryan istedi ben böyle 10 tane doğururum o kadar da rahat diyor.İçini ferah tut😹
zeyzey95 4965berra bebek doğum pozisyonuna girmiyor normalde kafasından çıkması gerekiyor ya makat gelişte popo kısmı aşağıda oluyo popodan da çekip çıkarmak riskli tabi o şekilde de normal deneyen doktorların var ama boşa risk yani
yefeninannesi 4965berra bebeğin başı yukarıda oluyor yani oturur gibi duruyor karnında normalde baş aşağıda durması gerekiyor büyüdükçe dönemiyor mecburi sezeryan oluyor