Sldlf Boş gebelik geçirip, kürtaj olduktan sonra tekrar gebelik için kan sulandırıcı kullanan var mı ?zorlu bir süreç mi ? Sonuçları nasıl merak ettim.
zeyzey95 Sldlf ben kürtaj olmadım boş gebelikde olmadı ama iki düşük yaptım 4 ve 5 haftada şimdi kan sulandırıcı iğne kullandım tedbir amaçlı 12 hafta 32 ye kadar da corasprin kullanıcam 15+4 oldum. Ama test yaptırıp pıhtılaşma çıkanlar iğneyi kullanıyor doğuma kadar falan
Nurhayatt Sldlf ben yaşadım canım onu kan sulandırıcı falan kullanmadım. Doktor sana verdiyse durumuna göre bakıp vermiştir. Folik asit kullandım sadece 4 5 ay kendi isteğimizle yapmadık sonra başladık 1 ay içinde de hamile kaldım suan 38+3 teyiz doğumu bekliyorum 🤲🏼🙏🏼
Nurhayatt Sldlf ayrıca çoğu kişide olan bi durum korkma, bidaha hamileliğe de engel değil üstelik boş gebelik sonrası hamile kalman daha da kolaylaşıyor hem çok kişiden duymuştum hem yaşadım da
Sldlf Nurhayatt ay maşallah 🧿 sağ Salim kucağınıza alın inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bize de 🤲
Nurhayatt Sldlf amin çok sağol🤲🏼 Allahım hayırlı bi zamanda hayırlı bi şekilde sana da isteyen herkese de nasip etsin inşallah 🤲🏼💞🌸
Sldlf Nurhayatt tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. Çok da istiyorum tekrar evlat sahibi olmak. Allahım hayırlısını versin 🤲 teşekkür ederim
Nurhayatt Sldlf bende Çok korkuyodum ama bebek sevgim daha ağır bastı olursa da allahtan sonuçta denemeden bilemeyiz dedik ve denedik oldu çok şükür o yüzden olumlu düşün, sonuçta kaçış yok bu durumdan ☺️ 🙏🏼