Asmin_123 Slm arkadaşlar 28haftalik gebeyim şeker yüklemesi yaptım doktorum şekerim olduğunu söyledi günde 6 defa şekerimi ölçuyorum ama normal değerlerde şeker aç karnına mi önemli tok karninami yada kaç olunca gebelik şekeri oluyo
Birhemsire_anne Asmin_123 canın senın zaten genelik şekerin çıkmış ki doktor evde ölçmeni istemiş emin olmak içim düzeyini ölçmek için
melikepervan Asmin_123 Asmin_123 ben de şeker yüklemesi yaptırmıştım 160 çıkmıştı doktor dikkat etmen gerekiyor demişti.Diyet yaptım 2 hafta boyunca. Bugün açlık ve tokluk şekeri için kan verdim.İlk önce aç gidip verdim 1 saat sonra tekrar kan verdim sağlık ocağında
Asmin_123 Sdtsdmr aç karnına 93 çıktı tok karnına 1.55 çıktı Şuan evde ölçuyorum 82 bezen77 cikiyo tok karnina1.50cikiyo
Asmin_123 melikepervan çok dikkat ediyorum şekerli şeyleri yemiyorum fazla yemeği az az yiyordum ama şuan aç kalamiyorum doyana kadar yiyorum akşamları kesinlikle yemiyorum rahatsız olmamak için tabi Fransızlar bizim gibi değil onlar yağsız tatsız tuzsuz yedikleri için bizimde öyle olduğumuzu düşünüyorlar