1Anne_ asiyenurg inşallah olmamistr 🙄 bisey kendini nasıl hissediyorsun ağrı falan var mı varsa yine de bi doktora görün
Betim asiyenurg ay kıyamam ya benek hareketlerini takip et ağrın da yoksa Allah’ın izniyle bir şey olmaz ☺️
Mila4 asiyenurg İnsallah Birsey olmamıştır.bundan sonra dikkat et ne olursa olsun,tedbir senden takdir Allahtan..
Mom092 asiyenurg annem bana hamileyken merdivenlerden yuvarlanmis hic bisey olmamis rabbim o ömrü ona verdiyse ne olursa olsun bisey olmaz Allah istemediği surece ☺️ İcinizi ferah tutun insallah bisey olmamistir
Mrsakar Yaşayacak ömrü varsa istersen takla at olmuyor, ömrü yoksa koltuktan ayağa kalksan bişey oluyor canım. Böyle birşey dememiz zor olur. Umarım birşey olmamıştır bebeğin hareketlerini takip et. Akıntı veya kanama olursa direk doktora git. Umarım birşeycik olmamıştır ☺️
asiyenurg Betim sadece hafif o an oldu baskada olmadi cok sukur hareketleri var insAllah sapa sağlam olur 🙏🏻
aylahsen asiyenurg yaşayacak ömrü varsa merdivenden yuvarlan(Allah korusun)bir şey olmaz,ömrü yoksa yürürken bile olur.Herşey Allah’tan.Bebeğin hareketlerini takip et,akıntın kanaman falan olursa doktora git hemen,umarım birşey olmaz.😊