Edauysun Kızlar 28+6 dayım ama o kdr gaz sancım var ki ben öyle düşünüyorum karın altımda sancı yürürken bile :( bazen affedersiniz 2 günde bir wc cıkma yani sindirim sorunu nasıl geçiricem kayısı üzüm kaynattım yok/(
Merbe61 Edauysun bende de aynı sorun başladı 30+4 bağırsakların az çalışıyor kayısı yiyorum yinede fayda etmiyor
Bebikinannesi Edauysun Edauysun ben yulaf lapasinin faydasini gordum . Uzerine bal veya recel birer tatli kasigi koyup sabahlari kahvalti yerine yiyorum (Ara sira meyve) hem tatli istegimi geciriyor hem sindirimime yardimci oluyor.
nazli-52 Edauysun bence mutlaka ya sabah aç karnına ya da yemeğini yedikten yarım saat sonra sadece soda ile Türk kahvesi için. Ve mümkün olduğunca erik ye çok iyi geliyor. Ben o şekilde çözüm buldum
helen20 Canım geçmiş olsun; ben günde 1 tane şekersiz Türk kahvesi içip ardından gidebiliyorum. Kahvaltıdan önce, açken. İçmediğim günler gidemiyorum, bir dene istersen.
Edauysun helen20 cok sağol canm denicem evet kahve metebolizma için iyi ya ama açken hadi bebek aç diye denemedim ama böylede cok zor teşekkür ederim
Edauysun Merbe61 aynn benimde öyle çalşmıyor herhalde diyorum bazen hadi iki gün cok uzun degil kabzlk için affedersnz ama gaz sorunu sancısı cok zor ayagımı atamıyorum ve sürekli karnımda acı sancı var 29 olucam inşllh yarn bir iki haftadr böyle :( sizin ne şikayetiniz oluoyr
Merbe61 Edauysun benimde lavabo sorunum olduğundan akşam nrfes alamıyorum sıkısiyorum yemek yemek ıstemıyorum siskinlik yapıyor soda içiyorum rahatlıyorum ama bağırsak sorununa bir çözüm bulmak lazım hergun duzenliyfi bunhafta başladı su da içiyorum bol bol
Naciye1303 Bence de kabızlığın ve gaz probleminin en büyük çaresi bol su tüketmek ayrıca lifli gıdalar tüketmeye çalışın midenizi ve bağırsaklarinizi yoracak gıdalardan uzak durun 🤷🏻♀️