merhaba arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı sağlıklı,kolay doğumlar dilerim 🤗 doğum hikayesi yazmak banada nasip oldu çok şükür 🤲ben bu anı 6 yıl bekledim. Doğum zamanıma daha vardı ama oğlum bekleyemedi erken geldi. Bir gün öncesinde alışverişini yaptım yıkadım kurumaya bıraktım akşam. Sabah namazını kıldıktan sonra saat 4 buçuk gibi uyudum. Hiç sancım falan yoktu gün içinde ama sert kasılmalar hissediyordum ilk olduğu için bişey anlamadım tabi🤷♀️ saat 6 gibi uyandım bişey aktığını hissettim hemen lavaboya koştum ki suyum akıyordu çok korktum panik oldum daha erkendi ve su gelince kalbinin duracağını sanıyordum. Eşim askeri personel olduğu için ben hamileliğimi ailemin yanında geçirdim hemen annem ve kardeşim uyandı hastaneye gittik 2 cm açılmam vardı hemen doğuma aldılar nst bağladılar bi ara kalbi atışı yavaşladı suni sancı verdiler ben böyle ağrı hissetmemiştim belimden gelen sancılarla yarım saatte açılmam 8 cm oldu masaya aldılar 10 dk içerisinde oğlum kucağımdaydı çok şükür 🤲 ebeler harikaydı Allah onlardan razı olsun onların sayesinde çok güzel doğum yaptım 🤗 Rabbim bu güzel duyguyu herkese nasip etsin 🤲 uzun oldu hakkınızı helal edin 🤗🤗🥰🥰