SerapztrkBayraktar Merhaba 14+1 haftalık hamileyim 6. Haftadan itibaren başlayan bulantılarım geçmek bilmiyor mideme bisey girdiği an bulantı başlıyor benimle ayni durumda olan var mi ne zaman gecicek bu bulantılar 🙁
Fatmaydinn SerapztrkBayraktar 9. Hafta da başladı benim de 18. Hafta da falan geçmişti, hiç bişey yiyemiyordum bende, doktoruna da bi söyle bence inşallah geçer hemen
SerapztrkBayraktar Fatmaydinn doktorun bilgisi var bulantı ilaci verdi geçmedi değiştirdi ilacı omunda faydası olmadı maalesef
Fatmaydinn SerapztrkBayraktar hangi ilacları kullandın ki, bana da metpamid verdi geçmedi en son artık zofran verdi bi tane içtim o günden sonra hemen kesildi
SerapztrkBayraktar Fatmaydinn ilk metpamid verdi sonra zofran en son dramamine verdi ama onun da pek faydası olmadı
Fatmaydinn SerapztrkBayraktar hmm, Allah allah etkili ilaçlar aslında, ben midem bulanınca limon yiyordum o da iyi geliyordu
SerapztrkBayraktar FatihBatur çok zor Allah yardımcımız olsun benim de doğurana kadar sürücek sanırım
SerapztrkBayraktar Axin ben de kusma Nadiren oluyor ama bulantı sürekli var 3 Aydan sonra geçer dediler ama geçmicek sanırım
SerapztrkBayraktar Fatmaydinn valla ben de anlamadım nasıl bisey bi de limon deneyim bakalım teşekkür ederim
FatihBatur SerapztrkBayraktar valla bende oyle düşünüyorum 6. Haftadan 20. Haftaya kadar her yedigimi çıkarttım biraz hafifledi ara ara oluyordu ama suan 35. Haftadayım ve 2 gündür migdem bom boş 😞