ZorYollardanAsipGelenim Nisan’ın 15inde kürtaj oldum. Mayıs’ın 10unda regl oldum ama ben hep 30 günde olurdum kurtajdan sonra 25. gün oldum. Ben bu ay denemelere basladm. testı 25. gun mu yapayım 30.gun mu? Erken gebelik testı yaparım ondan sorayım dedm…
Gaazell ZorYollardanAsipGelenim Kürtajdan sonra rahmin biraz dinlenmesi lazım 3 ay gibi öyle biliyorum yoksa bebek tutunmaz eğer hamile kalırsanız. Erken bence biraz bekleyin derim
1nisan1996 ZorYollardanAsipGelenim bende şubatta kürtaj oldum 2 adet gördüm. 1. Adetim 45. gün oldu, 2. 30 gün sonra. İlk adetten sonra gebelik düşünebilirsin dedi doktorum. Bu ay ovulasyon takibi yapıyorum.. Sanada çok geçmiş olsun. Rabbim sabır versin. Umarım tez zamanda sağlıkla gebe kalıp sağlıkla kucağına almak nasip olur canım🤲🏻 Testi 25. günden sonra yaparsın istersen erken gebelik testi yap daha iyi sonuç alırsın. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın❤️
ZorYollardanAsipGelenim Gaazell doktor kontrolü yapıldı rahmın toparlanmıs dedı 1 adet donemi bekle sonra denemeye basla dedı cunku kasımda 1 kurtaj nısanda düşük+ kurtaj oldum ıgne kullancaz doktor kalabilirsin dedı
Gaazell ZorYollardanAsipGelenim O zaman 30.gün yapsan testi daha iyi sonuç alırsın. Rabbim sağlıklı bir gebelik verir inşallah cnm 🙏 🥰
Gamzex Öncelikle geçmiş olsun, eski düzeninize göre yaparsanız daha iyi sonuç alırsınız, 25.gün olacak olsanız bile stres yapmadan 5 günde geçirmiş olursunuz:)