Sürekli doğum hikayelerinizi okuyordum sonunda bende doğurdum🤲😀
İkinci doğumum olmasına rağmen korkuyla bekliyordum doğumu nasıl olacak diye. 20 gün oldu bile çok şükür 🙂 Akşam yemeğinde karnım da çok gerilme vardı ben her zamanki skntılar diye dikkate almadım. Ara ara devam ediyordu. Yemek sonrası masayı toplarken şiddetli bir ağrı oldu oturduğum yerden kalkamadım sonr geçti acaba mı ki dedim kasılma sayarı açtım baktım ki agrılar 9 dk bir 50 saniye sürecek şekilde giriyordu ben hala emin değildim🙈 Çünkü hastneye de erken gitmek istemiyordum agrımı evde çekmek istiyordum bi süre en azından. Sonra 5 dk bir gelmeye başladı derken eşime hadi gidelim bu doğum ağrısı dedim🥺 hastaneye gittik ebe açıklığıma baktı veeeee 8 cm açılman var dedi ben nasıl şükrediyorum 🤲 hep böyle dua etmiştim çok şükür oldu. Hemen doktorumu aradılar o da apar topar geldi beni hemen doğuma aldılar. Ikınma konusunda ilk doğumumda daha kontrollü idim nedense bunda aynı kontrolü sağlayamadım ama çok şükür 3. Ikınmada geldi kızım doğar doğmaz doğum masasına tutunarak😀Ama çocuk doğar doğmaz ki o rahatlık hissini sadece yaşayan bilir 😀 gece doğum yaptm 7 saat sonra evime geldim çok şükür. Rabbim Bekleyen herkesi kolaylıkla kavuştursun yavrularına inşallah kızlar😘