Smgyy Kızlar doktora gittim daha 11 haftalığım daha kücük 10 gün sonra gel de ense kalınlığına ve test yapıp bakalım gözükmezse altan bakıcam dedi nabıcam cok korkuyorum ama burun kemiği ölçümüz cok iyi enseyi göremedi hiç dönmedi bebeğim
Arinna Smgyy Hayır alttan ultrason ile bakıyor zaten canım. Benim 30. Haftadan 36 ya kadar elle her gün baktılar o bile bşr sorun yapmadı
Aylaninannesi Smgyy ultrason cihazı vajinaya giriyor ama sizin bebeğiniz rahim içinde. İkisi aynı konumda değiller. O sebeple bebeğe temas etmiyor. Hem zarar veren bir şeyi doktorlar yapmaz
Smgyy Muberraonur Yazel96 MinnakLiva Aysenes Gzmsydr Ay allah razı olsun kızlar cok saolun içime su serptiniz rabbim hepimizin evlatlarını korusun 🙏
Aysenes Smgyy hayir bi zarari yok ben 12. Haftala kadar öyle bakildim ense kalinlignada öyle bakti doktor dusuhede neden olmyor oyle bisey olsa doktorlarda yapmaz ki
Yazel96 Bnm suan 24 haftalıgım rabbımın izniyle ıns bebegımı sagsalım alırım bn hamılelıgım 4 bucuk aylıkken ogrendım o zmnda doktorum alttan yaptıydı 6 haftada aynı alttan yaptı muaneyı kamerayla kasma kendı bırsey olmaz allahın izniyle 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Muberraonur Smgyy bende bikere oldum doktor hiç bi zararı olmadığını söyledi zaten tehlikeli olsaydı yapmazlardı diye düşünüyorum