Silay35 3 litreye yakın su içiyorum. Sabah mutlaka 1 ya da 2 yumurta peynir zeytin salatalık sonra 11 gibi ceviz 12 gibi meyve yiyorum 2 gibi yoğurt yiyorum 4 gibi kuru incir badem fındık akşamları et grubu yaymadan önce kapanış süt. Ama kilo aldım 🤭
May18 Silay35 ama guzel bence oglen yemegı makarna borek yerine hep ara ogun tyıyosın bebek alıodur kılo ben cok yememe ragmen 5 kiloya yakın aldım ama hıc nerde 5 kılo giren aaa hıc kılo almamkssn dıo bnde dıom ıstahım yok kıı
ruveyda98 May18 hergün peynir bir kase yoğurt yumurtayı asla yiyemezdim bebeğim için haftada bir iki yiyorum süt içiyorum hergünn meyve yiyorum 🤭
Meriwa Silay35 sorma sıkıldım yemekden hareketde kalmadı pek 🤦♀️ İnşallah yediklerimiz cocuk yiyodur
Gamzedngdn May18 kahvaltıda mutlaka yumurta 🥚 vitaminlerini asla aksatma gün içinde bende meyveyle geçiştiriyorum çünkü aşırı sıcak ama peynir ve çiğ badem fındık ceviz mutlaka ye 😁 akşamlrı da soğuk buzlu süt filan yapıyorum süt içmek için kendine uyarla ☺️
zumra2020 May18 37+1 olduk kızımla be yumurta, sut, ceviz, muz yemeyi ihmal etmiyorum. Bu aralar benimde canım istemiyor iştahım yok sıcaklardan dolayi ama kendimi az az yemeye zorluyorum yine de bebeğim için 😇
mermaid-nm ceviz, badem, fındık ,çekirdekli kuru üzüm,yoğurt/kefir, peynir ve canımın istediği mevsim meyveleri ve 2ltye yakın su rutin olarak bunlar. ana öğünler çalıştığım için her zaman planlı olmuyor sadece makarna yediğim günler bile oluyor :(
May18 mermaid-nm uzulr. Ben onu bile yemıom eger aksamdan bı tabak kaldıysa bı yemek onu yerim oglene yoksa ıcım almıo zaten kalkıp yapmıom
Sinemneset May18 ben de sizin gibiyim öğlen yiyemiyorum amw yoğurt yiyorum öğleni öyle geçiştiriyorum
Aybukeb Ben yumurta yerdin hergün sıcaklardan şimdi kokuyor gün aşırı yemeye çalışıyorum oda tereyağında çırpılmış şekilde sadece çok zorlanıyorum hiç canım birşeyler yemek istemiyor hep geçiştirmek istiyorum havalar ısındığı dan beri 10 gün sonra kontrolüm var bakıcam bebeğin kilo alımına
Dilekcetin May18 1 porsiyon meyve Kuru incir kuru kayısı kuru üzüm Fındık ceviz kaju badem Akşam yatmadan 1 bardak ılık süt Genellikle bunlari mutkala tuketiyorum
Sedef31 Herkese meraba bende 3 aylık hamileyim ama hiç iştahım yok hiç bişe yiyemiyorum kullandığım ilaçlar bile migdemi bulandırıyor doktoruma söyledim 2 haftalığına kesti sonra tekrar devam et dedi
May18 Sedef31 bak yazılanları oku ıfının aldıklarını zar zor ye hep faydalı seyler zaten ınan koca tabak yebmıo bı aksam buyuk bir tabak yemek yedim patlıcaktm nerdeyse
May18 Sinemin sebze baya sık yıyorum ben 1 aksam et kıyma ise 1 aksm mutlaka sebze yemegıne yer verıyrm
May18 Degisken masallah masallah insan vicdan yapıo ıste hele smdı yaz geldi ıstah 0 bebek buyumezse diye
Degisken May18 yok ya vicdan yapmayın kusa kusa geldim bugunlere :) bak kilosu herşeyi sağlıklı..bugun kaç ay sonra yumurta yiyim dedim yok oda çıktı olmuyor:))
May18 Pankek erik ve salatalık hayat kurtarıcı gercektn hafif sebze yemekleri de ıyı gelir belko sana kabak yemegı semizotu falan
Pankek May18 Fırın sebze yaptığım gün rahatım. Salça yok bir şey yok. Ama omun dışında ne olsa içerde mide asitleri halay çekiyor resmen boğaza doğru 🙄
Portredekitirtil May18 kahvaltıda her gün yumurta yiyorum sevdiğim için. Onun haricinde bunu yiyeyim şunu yiyeyim diye şartlandırmıyorum kendimi strese gerek yok
Gamzedngdn May18 yok kuzum tabiki yalnız değilsin birde son aydayım daha da canın bişey istemiyor aşağıdan bebiş vuruyor mide darda nasıl yiyeceğiz 😁