Sulealver DiplomaliEvHanimi korkma canım benimde regl gibi yoğun kanamam oldu düşerse düşer kalırsa kalır deyip Eve gönderdiler şükür bebeğim kalmayı tercih etti şuan 20 haftalığız. Allahım sağlıklı Doğum yapmayı nasip etsin inşallah asla korkma
htcmuhammed DiplomaliEvHanimi sakın kalkma iş filan yapma bol bol uzan lavabodan lavaboya kalk kendini yorma bedenen ruhen Allahin izniyle atlatacaksn 😊
DiplomaliEvHanimi htcmuhammed inşallah cnm Kalmıyorum saolsn esimde izin almis bayram sonuna kdr yanimda girew çıkmazsa
htcmuhammed DiplomaliEvHanimi cok iyi olmus can InsaAllah daha sknti yasamazsin Ben 5 aydir hic iş fln yapmiyorum bol bol uzaniyorum dusuk tehlikem var cok sukur kanamam kesildi Hatta 1 ay once miydi neydi yine kan gelmisti d.r yavas harekt etmemi yorulmami soylemisti Hayrlisiyla aliriz bebislerimizi kucagmza 😍
DiplomaliEvHanimi Kizlar tuvalete gittim boyle pihti geldi peceteye peceteyle hafif ezdim parcali boyle kabuk gibi. Acaba biriken kalan kanin pihtisi olabilirmi korktumda 😓
YagizAsyaMom DiplomaliEvHanimi doktoruna haber ver gerekirse o görüntüyü ister senden emin olmak için
Lionss DiplomaliEvHanimi korkma benden de pıhtı geldi ama küçük doktora gittim hiç bi sorun yoktu hatta 6+0 da kalp atışını duydu içini ferah tut
Zezeze DiplomaliEvHanimi canım öncelikle sakin ol ve dinlen panik yapma sağlıklı beslenmeye bol su içmeye devam et. Ama sunu unutma gebelikte kanamalar hiçbir zaman normal değildir . Doktorun iğneni ilacını verdiyse dinlen. Ona rağmen devam ederse burda oyalanma doktoruna git . Çünkü barda herkesin durumu birbirinden Farklı senin kanaman belki Farklı bir nedenledir otekininnki Farklı . Geçmiş olsun 🙏🏽
DiplomaliEvHanimi Ayca6868 aynen canim kanamayi gorduk aksam hemn gittim hicbr sorun yoktu hatta gelismis bile
Ayca6868 DiplomaliEvHanimi bisey olmaz o zaman korkma ben kadın doğumun yanında sekreterlik yaptım ve sonucu düşük olabilecek annelere zaten doktor gelişimi geriden geliyor falan diyor
DiplomaliEvHanimi htcmuhammed sukur canim iyiyim surekli uyumakdan baska sorunum yok 😘 Lekelenmemdr durdu o gelen gunden sonra hic olmadi sen nasılsın
htcmuhammed DiplomaliEvHanimi yok kuzu Allahin izni ile bisey olmamistir Benm bildgn adt kanmasi gibi damliyordu igneler kesti Korkma insaAllah annesi 😍